Najseksi doktor na svetu je – ovaj Beograđanin!

Laskava, doduše nezvanična titula britanskog najuticajnijeg medija,  dr Vasilija Vujovića proglasila je za najlepšeg doktora na svetu.

Vasilije je poreklom Cetinjanin, a živi i radi u Beogradu.

“Konkretno “Daily mail” je video tekstove sa naših portala pa im se tako svidela cela priča. Zamolili su me, uz još par pitanja, da uzmu i nekoliko slika sa mog sajta i da im pošaljem još neku pa je taj tekst prilično uzeo maha”, kaže mladi dr Vujović koji ne krije da mu je ova titula “vetar u leđa” u njegovom radu.

“Ljudi u mojoj okolini, prijatelji, kolege, rodbina odlična su reagovali. Sve ovo je najveći podstrek za moj dalji trud i rad u oblasti medicine”, objasnio je Vasilije i poručio da je za pripadnice lepšeg pola najbitnije da ne budu agresivne, već ljubazne, zanimljive i duhovite. Istakao je i da je lepota u oku posmatrača.

Hirurg atletske građe, prvi je lekar u svojoj porodici, a ljubav prema medicini gaji od malih nogu.

Iako se plastična hirurgija najčešće vezuje za korekcije izgleda zbog estetskih razloga, dr Vujoviću su važna i druga polja njenog delovanja.

“Plastična hirugija je široka oblast. Najvažnija je rekonstruktivna hirurgija kojom se uklanjaju određene anomalije na telu, na primer posledice opekotina i raka kože”, naglasio je. Dr Vujović uspešno nastavlja da se bavi onim što najviše voli, a intereosvanje koje izaziva svojom lepotom ne jenjava.

Izvor: B92/Super Žena
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.