ŠOKANTNO: Naučnici tvrde – sve žene su biseksualne ili gay?!

women_bi
Nijedna žena nije sasvim heteroseksualna? (foto: youbeauty)

Žene koje veruju da ih privlače samo muškarci uzbuđuju i slike nagih žena, tako da  ne postoje one koje su isključivo heteroseksualne, tvrde naučnici!

Ova vest ostvarenje je sna većine muškaraca koje uzbuđuje pomisao na dve žene u vatrenom klinču – sve žene seksualno uzbuđuju zgodne pripadnice istog spola. Naime, naučnici sa Univerziteta u Essexu tvrde da ne postoje žene koje su isključivo hetero, koliko god to tvrdile.

“Žene nikad nisu sasvim heteroseksualne, odnosno ne privlače ih isključivo muškarci. Njih ili privlače žene i muškarci, što ih čini biseksualnim, ili ih privlače samo žene po čemu su gay orjentacije”, izjavio je autor istraživanja dr. Gerulf Rieger.

Ovu tezu je potvrdilo istraživanje na 345 žena u kojima su ispitanicama dali fotografije i video materijal sa nagim ženama i muškarcima. Potom su merili širenje njihov zenica kao znak seksualnog uzbuđenja i otkrili da je 82% žena bilo seksualno stimulisano fotografijama oba pola.

Među ženama koje su deklarisale kao isključivo heteroseksualne, njih 72% je bilo snažno uzbuđeno nakon gledanja materijala sa nagim pripadnicama istog spola.

Ovo naučno otkriće feministkinje su dočekale “na nož”, tvrdeći da rezultati istraživanjapogoduju isključivo raspirivanju muških fantazija o dve žene u krevetu, kao i mogućnosti da im se on, kao treći pridruži.

Izvor: telegraph.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.