Mejkap trik: Kako “napumpati” usne za samo 30 sekundi (VIDEO)

Veoma jednostavan trik za punije usne (foto: Screenshot)
Veoma jednostavan trik za punije usne (foto: Screenshot)

Ako imate male i tanke usne, a žudite za punijim, sigurno ste pokušavale različite trikove i proizvode koji nude efekt punijih usana.

Ukoliko nijedno rešenje nije imalo efekta, donosimo vam trik koji će vam sigurno pomoći da brzo ‘napumpate’ usne, a najvažnije je da je bezbolan i jednostavan.

Konturiranje usana i nije neka novost s obzirom na sveprisutan trend konturiranja svih mogućih delova lica i tela, i svakako je delotvorno jer funkcioniše na principu svetlosti i senke. Puno je jednostavnije nego što mislite i može se uraditi sa svim bojama ruževa koje već imate. Postupak se sastoji od samo tri koraka i može se uraditi za samo 30 sekundi.

1. Uzmite dve nijanse boje po izboru olovke za usne (može i ruž, ali olovka je preciznija). Oivčite i popunite svoje usne svetlijom nijansom.

2. Tamniju olovku nanesite u spoljašnje uglove usana i na gornju i donju ivicu usana. Produžite tamnu liniju do jedne trećine donje usne, preskačući sredinu.

3. Izblendajte prstima dve boje kako bi se stopile. Ako želite da dodatno naglasite donju usnu, dodajte još malo svetlije nijanse u sredinu donje usne i dodatno potamnite ivice.

Pogčedajte video kako bi usavršili ovu tehniku:

Izvor: Superzena.b92.net
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.