Nova frizura će samo uneti promene nabolje u vaš život (foto: Screenshot)
Nova frizura će samo uneti promene nabolje u vaš život (foto: Screenshot)

Često nam se čini kao da mi ili neko iz naše okoline već godinama nosi istu frizuru i kao da je ona postala deo ličnog identiteta te osobe.

Izgleda kao da se žene boje promene i ne žele da ulože bar malo truda u svoj izgled. A upravo mala promena, poput frizure, može iz korena promeniti naš život.

I ove zaposlene majke su godinama zapostavljale svoj izgled jer zbog obaveza na poslu, oko dece i kućih obaveza nisu imale dovoljno vremena ili volje da se posvete sebi. Međutim, frizer mnogih poznatih ličnosti, David Deng je otvorio vrata svog salona upravo damama kojima je promena najpotrebnija.

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Njihovi izgovori za jednoličnu i zapuštenu frizuru  uglavnom su bili isti. “Stalno svoju kosu držim vezanu u rep ili punđu, retko kada je puštam”, požalila se jedna od žena. “I kada sam na poslu, i kada sam kod kuće, uvek sam ista”, rekla je duga majka. “Najbitnije mi je da ne moram da trošim previše vremena na kosu”, bila je želja treće.

“Ranije sam vodila računa o svojoj kosi, sada više nemam vremena za to. Skroz sam je zapustila”, samo su neki od komentara.

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Ovaj frizer je dokazao da nije poenta u skupim frizurama i kosi kojoj je potrebno mnogo održavanja, već da svaka žene može da bude lepa uz malo truda.

Pogledajte neverovatno moćne transformacije ovih žena u videu.

Izvor: Stil.kurir.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.