On je vešt manipulator koji svojim komplimentima i romantičnim gestovima lako osvaja žene. Želi samo seks, ali brzo gubi interes, pa uleće iz jedne veze u drugu. Evo nekoliko primera koji će vam jasno staviti do znanja da li je vaš dragi ženskaroš.

Čim dobije ono što želi, ide dalje

Ženskaroš je slatkorečiv, ljubazan i pun komplimenata, a najčešće “lovi” žene koje imaju nisko samopouzdanje. Uvek pažljivo bira reči, jer time želi da dobije samo jednu stvar – seks. Često ga prati loš glas, pa je najbolje da s njim budete na oprezu.

Ti si ona prava

On voli da preteruje u davanju komplimenata i već pri upoznavanju tvrdi da ste vi ta koju je čekao ceo život. Tu rečenicu je najverovatnije izrekao nebrojeno puta o čemu svedoče njegove brojne veze. On samo želi da zadovolji svoje seksualne apetite, a na prvi znak problema traži drugu. Jako brzo ulazi u vezu, a još brže iz nje izlazi, a seksom leči nisko samopouzdanje.

Preterivanje s romantičnim gestovima

Ženskaroš je vešt igrač koji je naučio šta tačno da uradi da bi se žena osećala posebno. Prvi znak za uzbunu je preterivanje sa romantičnim gestovima. Njima želi da kamuflira svoje mane i sakrije nesigurnost, a upravo to je dokaz da po tom pitanju već ima praksu.

Flertuje sa drugim ženama pred vama

Iako tvrdi da ste mu vi jedina, on u svakoj vidi priliku. Neretko odmerava druge žene čak i u vašem prisustvu, flertuje sa njima pa čak i kometariše upoređujući vas. Takav muškarac se retko kada veže i uđe u ozbiljnu vezu, a čak i ako do toga dođe uvek ćete biti u strahu da ćete ga izgubiti.

Zove vas po nadimku, a ne po imenu

On svoju partnerku najčešće zove po nadimku kao što je “slatkica” ili “lepotica”. Iako to na početku može biti šarmantno, vremenom će dovesti do pitanja – zašto nikada ne izgovara moje ime? On zapravo želi da izbegne situaciju u kojoj mu se može desiti da pobrka vaše sa imenom bivših devojaka.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.