Pozirala je kao Kendall Jenner i poslala moćnu poruku svim ženama

Ovako je Brenda poslala svim ženama moćnu poruku (foto: Instagram)
Ovako je Brenda poslala svim ženama moćnu poruku (foto: Instagram)

Dok je stomak Kendall Jenner potpuno ravan i bez traga sala ili strija, većina žena na svetu nema tako savršeno telo.

Mlada maneknka je svoje trbušnjake ponosno pokazala u najnovijoj reklamnoj kampanji za Calvin Klein veš koju je snimila januara ove godine. Upravo te promotivne fotografije su inspirisale Brendu DeRouen, 26-godišnju majku iz Teksasa da žensko telo predstavi iz drugačije prespektive.

Reklama za veš sa Kendall Jenner (foto: Instagram)
Reklama za veš sa Kendall Jenner (foto: Instagram)

Nakon što se pre osam godina porodila, Brenda je imala problem da prihvati svoj stomak koji je od tada prekriven strijama i da bi konačno pokazala i sebi, a i drugim ženama da je žensko telo predivno bez obzira na male nesavršenosti na njemu, fotografisala se u identičnim pozama kao i 20-godišnja menekenka.

Volite svoje telo (foto: Instagram)
Volite svoje telo (foto: Instagram)

***Ukoliko ste propustili: Žene tigrice: Evo kako je jedna fotografija učinila da zavolimo svoje nesavršenosti!

Nakon prošlogodišnje uspešne kampanje na Instagramu #LoveYourLines, kojoj su se pridružile mnoge žene iz svih krajeva sveta, postavljajući fotografije svojih strija, i Brenda se nada da će njen potez takođe ohrabriti žene da prihvate svoje telo i svoje strije na njemu. Ona kaže da je kampanja sa Kendall predivna ali dodaje:

“Možda nemate strije od porođaja. Možda nemate strije uopšte. Ali sigurna sam da postoji nešto sa čime se teško nosite. Bilo da je to vaša težina, kosa, ili veličina grudi, znajte da ne postoji savršeno telo. I tako su skoro sve fotografije koje svakodnevno viđamo obrađene u fotošopu. Vi ste predivni. Svaki ožiljak i svaka nesavršenost ima neku priču koja je deo vas. Vaše telo je vaš hram. Prihvatite ga i pokažite mu ljubav i pažnju koju zaslužuje. I nikada ne dopustite ikome da vas uveri da vaše telo nije vredno divljenja”, napisala je Brenda na svom blogu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.