DIJAMANT

Savrsena.com i kompanija Dijamant zovu vas u jednu kulinarsku avanturu!

Pošaljite nam svoj najbolji originalni recept sa aktuelnim prolećnim namirnicama i NEKIM OD DIJAMANTOVIH PROIZVODA i oni recepti koji budu najbolji i najpopularniji osvojiće ekskluzivni Dijamant kuvar i paket Dijamant proizvoda.

 

Sve što treba da uradite je da ispod u ponuđenoj formi ispišete kako se pravi vaše Savršeno prolećno jelo (naziv, sastojci i način pripreme) i ostavite svoje osnovne podatke kako bi vam kuvar bio poslat u slučaju da vaš recept bude među najboljima. Ukoliko imate i sliku vašeg jela pošaljite nam je na mail@savrsena.com (ovaj uslov nije obavezan).

Namirnice koje ćete koristiti birate VI! I mali zalogaji i namazi i peciva i glavna jela i poslastice dolaze u obzir… Šta god vam padne na pamet, bitno je da uključite bar jedan Dijamant proizvod i neku prolećnu namirnicu i da nas i naše čitaoce oduševite!

Sve recepte koji ispunjavaju osnovne uslove i koji su pre svega originalni objavićemo na sajtu Savrsena.com. Zatim sledi glasanje na sajtu i Facebook stranici, gde će naši čitaoci lajkovima odrediti koji im se recept najviše sviđa. Akcija traje od danas pa narednih 7 dana 12 dana, a u sredu 20. maja ponedeljak 25. maja ćemo proglasiti pobednike našeg konkursa, koji će osvojiti Dijamant kuvar, kog ne možete naći u slobodnoj prodaji i paket Dijamant proizvoda.

 

ZA RECEPTE MOŽETE GLASATI NA OVOM  LINKU, JEDNOSTAVNIM LAJKOVANJEM SLIKE ZA ODREĐENI RECEPT.

 

lepi brka dijamant
I Lepi Brka je isprobao recepte iz Dijamant kuvara
[contact-form-7 id=”8847″ title=”kuvar”]

 

ZA RECEPTE MOŽETE GLASATI NA OVOM  LINKU, JEDNOSTAVNIM LAJKOVANJEM SLIKE ZA ODREĐENI RECEPT.

 

***********************************************************************

 

Zbog nerelugarnih i lažiranih glasova kod pojedinih takmičarki smo odlučili, zajedno sa kompanijom Dijamant, da mi izaberemo dobitnike.

Ovim putem se izvinjavamo svima, koji su na regularan način došli do svojih glasova, što su čekali dugo na proglašenje dobitnika.

Dobitnice Dijamant kuvara i paketa proizvoda su:

1.Tatjana Obodjan (Torta sa jagodama https://savrsena.com/dijamant-recept-citalaca-torta-sa-jagodama/)
2. Danijela Veljković ( Krem salata https://savrsena.com/dijamant-recept-citalaca-krem-salata/
3. Zorica Alimpić (Šumska torta https://savrsena.com/dijamant-recept-citalaca-sumska-torta/)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.