2015. godinu su sigurno obeležile sestre Kardashian (foto: E!)
2015. godinu su sigurno obeležile sestre Kardashian (foto: E!)

Ceo svet zna za njih. Neki ih mrze, drugi slepo prate svaki njihov korak. Ali nema sumnje da je 2015. godina protekla u znaku porodice Kardashian. Imaju ogromu bazu pratilaca na društvenim mrežama – čak 217 miliona ljudi prati Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie na Instagramu. Na pitanje zašto sestre privlače toliku pažnju, njihova lična stilistkinja Jen Atkin odgovara: “Svaka od devojaka ima svoj jedinstveni stil i dosledne su sebi. I mislim da ljude privlače i zanimaju jer su iskrene i sve dele sa svojim obožavaocima”.

Mnogi ih omalovažavaju, ali one vladaju svetom (foto: E!)
Mnogi ih omalovažavaju, ali one vladaju svetom (foto: E!)

Ako vam i dalje nije jasno [tweetherder]kako to Kardashianke utiču na svet i čime zavređuju toliku pažnju medija[/tweetherder], ovo su samo neki od načina na koje su redefinisale pojam lepote u 2015. godini.

Pet sestara ima ukupno 217 miliona pratilaca na Instagramu (foto: Instagram)
Pet sestara ima ukupno 217 miliona pratilaca na Instagramu (foto: Instagram)

Otkrivaju tajnu svoje lepote

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Atkinova je bila potpuno u pravu kada je rekla da su sestre vrlo iskrene sa svetom, a to se odnosi i na njihovu rutinu u šmnikanju. Kim je pokazala kako uz pomoć makeup trikova oblikuje svoj nos da bude uži. Njen lični šminker, Mario Dedivanović, je otkrio većinu proizvoda koje starleta redovno koristi. Najmlađa Kylie je takođe svoje pratioce obaveštavala o kozmetici koju koristi i o načinu održavanja kose, noktiju i kože.

Prihvataju ko su zaista

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon decenija nagađanja, Caitlyn Jenner je prošle godine konačno otkrila svetu svoj pravi identitet i na naslovnoj stranici Vanity Faira pokazala ko je zapravo. Skoro svi su sa oduševljenjem prihvatili novu/staru članicu Kardashian/Jenner klana koja je postala uzor svim transrodnim osobama širom sveta.

Lansirale su veoma uspešne aplikacije

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Svih pet sestara je ove godine pokrenulo svoje aplikacije, a najpopularnija je ona najmlađe Kylie. Putem ovih aplikacija one fanovima dopuštaju da zavire u njihovu najdublju intimu, uživo čatuju sa obožavaocima, pokazujući deo njihovog glamuroznog života. Nedavno je Kim predstavila i Kimojije, svoje personalizovane emodžije.

Započele su trendove koje mnogi prate

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Fotografija Kendall Jenner na kojoj leži dok su joj pramenovi kose oblikovani u srca je postala najviše lajkovana slika na Instagramu, i mnogi su prošle godine pokušali da iskorpiraju manekenkinu pozu koristeći haštag #hearthair. Mlađa sestra Kylie je takođe započela beauty trend, doduše malo bizarniji, koji su mnogi pratili pokušavajući da napumpaju usne poput starletinih, ali su na kraju završili sa ozbiljnim povredama. I Caityn Jenner je mnoge žene, ali i muškarce, širom sveta inspirisala da naprave svoju naslovnicu, koristeći hašteg #MyVanityFairCover.

Hrabro su eksperimentisale sa svojim izgledom

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Kim je praktično srušila internet kada je tokom Nedelje mode u Parizu premijerno predstavila svoju platinasto plavu kosu. Ali nije samo ona ekperimentisala sa svojom frizurom. Kendall i Kylie su u 2015. promenile desetine perika u skoro svim bojama i dužinama i inspirisale devojke širom sveta na promenu frizure, a nedavno je Khloe svoju dugu plavu kosu skratila na moderni paž.

Bile su zaštitna lica velikih kozmetičkih kuća

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Kylie je već imala iskustva kao model za klipse za kosu 2014. godine, ali je prošle predstavila proizvode za usne pod svojim imenom, koji su se raspodali za manje od jednog minuta. Kedall je postala zaštitno lice kuće Estée Lauder, a bila je i jedna od zvezdi na nedavnoj reviji modne kuće Victoria’s secret.

Trudile su se da budu što bolje

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon razvoda od supruga Lamara Odoma, Khloe Kardashian se bacila na intenzivne treninge i svoju liniju je u prošloj godini dovela do savršenstva. Napisla je i knjigu Strong looks better naked, a za ovu godinu planira svoj rijaliti program u kojima će drugima pomagati da se transformišu i na taj način osvete bivšim ljubavima.

Izvor: Popsugar
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.