Ona ima samo 6 godina – a šminka se kao odrasla!

Emily Louise iz Australije je vlogerka koja se proslavila zahvaljujući svojim mejkap tutorijalima, a odnedavno je dobila i svog “šegrta” – šestogodišnju devojčicu po imenu Bella Rose!Bella je toliko bila oduševljena Emilynim fotkama i snimcima, da je većinu slobodnog vremena provodila u svojoj sobi, analizirajući ih.

Malena Bella je inače rođena sestra Emilyine dobre drugarice Danike, pa su tako dve tinejdžerke došle na ideju da se šestogodišnja buduća šminkerka pojavi kao gost u jednom od tutorijala.

“Bilo joj je potrebno malo uputstvo gde se šta nanosi i zašto, ali je tačno znala kako da drži četkice i bilo je potrebno samo jednom da joj se pokaže. Pred kamerom je bila vrcava i opuštena, a sve je pokupila gledajući vlogove o lepoti, kao i svoju mamu i sestru. Kao što druga deca gledaju crtaće, tako ona gleda tutorijale o šminkanju”, rekla je Emily.

Bella je od tada gostovala u još nekoliko Emilynih snimaka, a njena popularnost je rasla iz dana u dan. Ipak, mišljenja su podeljena. Jedni su oduševljeni sa koliko strasti i zanimanja se ova šestogodišnjakinja zanima šminkanjem i koliko joj to dobro ide, dok su drugi zaprepašćeni da tako mlada devojčica već ima “pogrešnu sliku o sebi i prirodnoj lepoti”.

Šta vi mislite o ovome?

Izvor: DailyMail
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.