Manikir revolucija: LAK ZA NOKTE u obliku FLOMASTERA

Revolucija u lakiranju noktiju (foto: Instagram.com/ciatelondon)
Revolucija u lakiranju noktiju (foto: Instagram.com/ciatelondon)

Najpre su se pojavili lakovi za nokte u spreju. Bila je to prava revolucija, ali ipak je zahtevala čišćenje nakon nanošenja. Sada je brend Ciaté povećao ulog u svetu lakova i to mini-markerima, koji su pravi spas za sve lenje devojke koje ne bi mnogo da se muče oko ukrašavanja noktiju. Evo u čemu je stvar.

 (foto: Instagram.com/ciatelondon)
(foto: Instagram.com/ciatelondon)

Baš kako im i ime kaže, to su lakovi upakovani u obliku malog flomastera. Oštrim, po duglom isečenim vrhom neverovatno je lako naneti sloj laka na nokte bez da vam on pređe na zanoktice. Najpre je potrebno marker promućkati, a zatim lagano pritisnuti vrh na čistu površInu kako bi oslobodili lak. Čvrstim, ujednačenim pokretom markerom nanesite lak od zanoktice do vrha nokta, ostavite da se osuši pre nego što nanesete sjani završni sloj bezbojnog laka i to je to.

Ovi markeri se prodaju po ceni od 12 dolara po komadu i dolaze u pet različitih nijansi, od klasične crvene do kobalt plave. Nažalost, odmah po puštanju u prodaju sve zalihe su raspodate, ali proizvođač kaže da ubrzano rade na tome da udovolje svim znatiželjnim kupcima.

Izvor: Yahoo.com

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.