Čak i savršeno zgodne zvezde konturišu svoje trbušnjake za modne editorijale (foto: Missguided)
Čak i savršeno zgodne zvezde konturišu svoje trbušnjake za modne editorijale (foto: Missguided)

Često nam zastane dah kada gledamo fotografije poznatih ličnosti koje pokazuju svoje savršeno izvajane trbušnjake. Ipak, poznato nam je da fotošop čini čuda, ali to nije sve. Sličan efekat se postiže i šminkom.Ako i sami želite da savladate ovaj trik za jednu savršenu fotku na Instagramu ili neki noćni izlazak mi vam otkrivamo tajnu kako da to postignete.

Pre svega, treba znati da je efekat mnogo bolji na tamnijoj koži, pa korišćenje kreme za samopotamnjivanje nije na odmet. Naravno, ako ste izrazito svetle puti nađite što svetliju nijansu.

Nakon tuširanja dobro obrišite telo i namažite losion ili kremu. Hidratantni proizvod važno je naneti kako crte od kreme za samopotamnjivanje ne bi bile preoštre. Kad se krema upije, prstima nanesite malo kreme za samopotamnjivanje na mesta koja bi inače ocrtavala trbušnjake. Zatim razmažite 2 kapljice kreme između dlanova i blago pređite po struku, kako bi i tu nastala lagana senka.

Ako ipak želite da okušate sreću i sa šminkom, pratite ovaj tutorijal za koji će vam biti potrebni mat bronzer, četkica i hajlajter.

Izvor: Index.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.