Instagram manekenka ubila se iz nepoznatog razloga

Australijska Instagram manekenka Šined Meknamara umrla je od posledica vešanja, obavestio je grčki mrtvozornik.

Njeno telo danas će stići u Australiju, pet dana nakon što ga je kapetan 190 miliona dolara vredne superjahte „Mayan Queen IV“ ugledao zapetljanog u užad na palubi.

Otkriveno je da je Šined odrađivala svoju poslednju smenu na jahti, dok je ona bila usidrena u Argostoliju na ostrvu Kafalonija.

Patolog je za „Dejli Mejl“ potvrdio da je uzrok smrti vešanje i dodao da su sprovedena dodatna ispitivanja, čiji bi rezultati mogli biti objavljeni tek za nekoliko meseci. Takođe je rekao da je savetovao majci i sestri preminule devojke da ne idu da identifikuju leš, jer je telo Šined bilo u vrlo lošem stanju, prenosi Index.hr.

Kapetan superjahte ispričao je da je pokušavao da spasi život Meknamare kad je pronašao na palubi. Za „news.com.au“ ispričao je da je telo video u 1.45 posle ponoći, a da je najpre dozivao Šined, a kad nije dobio odgovor, počeo je da doziva pomoć.

Brodski lekar pokušao je da reanimira nesrećnu devojku, ali je ona preminula na putu do bolnice u Atini.

– Bili smo srećni kad su je odvezli, jer smo mislili da je spašena. Međutim, ubrzo smo čuli da je umrla – rekli su radnici na jahti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.