Dru Barimor otkrila kako da reagujete kada vam kažu da ste debela

Kritikovati nečiji izgled, a posebno debljinu ili mršavost veoma je nepristojno, što je i američka glumica Dru Barimur svima dala do znanja.

Tokom intervjua u emisiji The Late Show With James Corden, Dru se dotakla jedne jako zanimljive i škakljive teme – svoje debljine.

Objasnila je kako iako prati strog plan ishrane i treninga, svejedno voli da pojedu nezdravu hranu iz restorana. Očigledno su to primetili svi oko nje, jer je čak i jedna nepoznata žena zaustavila na izlasku iz restorana i pred prijateljicama i decom dovela u jako neugodnu situaciju…

Rekla mi je “Bože, ti imaš toliko dece”, a ja sam odgovorila kako “Nisu sva moja, ja ih imam samo dvoje”. Žena je zatim dodala “Pa, očigledno je da očekuješ treće”. Pogledala sam je i rekla “Ne, samo sam debela trenutno.”

Izašla sam iz restorana i pomislila “Ovo je bilo baš grubo”. Pre svega, koliko puta treba da naučimo da nikako nije uredu pitati nepoznatu devojku je li trudna. Jednostavno nas se ne tiče.

Takođe, žene su često izložene body-shamingu zbog čega postaju iskompleksirane i opterećene svojim izgledom pa pribegavaju brzim (čitaj: nezdravim) idejama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.