(foto: Foter/Carbon NYC (in SF!))
(foto: Foter/Carbon NYC (in SF!))

Problem viška kilograma svakim danom postaje sve veći na globalnom nivou, a uzrok tome su drugačije navike u odnosu na živote naših predaka.

Dok oni nisu znali šta je to fastfood i svoje slobodno vreme obično nisu provodili satima u sedećem položaju ispred računara, mi time, nažalost, ne možemo da se pohvalimo.

Sve to utiče na povećani broj kilograma, ali postoji i jedan problem o kom se ne govori toliko često, a to su tzv. lažni kilogrami koji su produkt zadržavanja vode u organizmu zbog čega se osećamo i izgledamo naduto.

On se rešava uz pomoć dijete koja je taj naziv dobila zbog tri petice koje u sebi sažima: trajanje od 5 dana, 5 minuta pripreme napitka dnevno i 5 kao broj maksimalno skinutih kilograma,

Napitak koji se spominje se pravi prilično jednostavno.

Potrebni su vam:

  • šaka ili 60g peršuna
  • 1 limun
  • 1 časa vode

Priprema:

  1. Dobro operite peršun.
  2. Usitnite ga ručno ili u blenderu.
  3. Dodajte sok od jednog limuna.
  4. Dodajte čašu vode.
  5. Sve dobro promešajte dok se ne sjedini.

Kao što vidite radi se o potpuno prirodnom napitku tako da, sve i ukoliko ne budete imali pozitivnih rezultata, nećete imati ni negativnih. Napitak je potrebno piti svakog jutra pre jela i pića. Postupak se ponavlja 5 dana zaredom bez izuzetka, a onda se pravi pauza od 10 dana nakon koje možete ponovo napraviti ceo ovaj krug.

Izvor: Telegraf.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.