Dame, pažnja: 5 stvari koje muškarci mrze u krevetu

(foto: sexyfitvegan)
(foto: sexyfitvegan.com)

Muškarci su vrlo liberalni kada je seks u pitanju. Ipak, postoje stvari koje bi rado izbegli…

Žene koje vrište

Naravno da im ne smeta ako je žena glasna u krevetu, ali ovo se odnosi na žene koje vrište, jer oponašaju porno glumice. Većina muškaraca takvo vrištanje odmah prepoznaje, što seks čini manje uzbudljivim. Naravno, neće nam prigovoriti zbog toga, ali ako si jedna od tih koje glume zadovoljstvo konstantnim vrištanjem, vrlo je verovatno da frajer zna šta radiš.

Lenčuge

Jasno nam je da je ponekad najlepše samo ležati i pustiti njega da obavi posao, ali ako je to jedino što radiš, tvoj dečko se ne zabavlja previše tokom seksa. Muškarci vole žene koje u krevetu preuzimaju inicijativu, a ako samo nepomično ležiš i ne učestvuješ, brzo će shvatiti da je sve mogao obaviti i – sam.

Skakačice

Suprotnost ženama koje samo leže su one koje skaču po svom dečku kao po trambolini. Iako muškarci vole divlji seks, nekontrolisano skakanje ih pomalo zastrašuje.

Agresivne (bez dogovora)

Pojedini muškarci vole žene koje će ih gristi, šamarati i grebati u toku seksa, ali postoje i oni koji to jednostavno ne vole. Pre nego što kreneš u povređivanje frajera u toku seksa, kreni sa malim stvarima i proveri da li mu se dopada “gruba igra”.

Nezainteresovane za oralni seks

Neke žene jednostavno ne vole da oralno zadovoljavaju muškarce, ali to rade “iz pristojnosti”. Nažalost, muškarci itekako osete kada je reč o takvom oralnom seksu, a često se zbog toga osećaju loše. Loš oralni seks nije bolji od nikakvog , koliko god ga muškarci obožavali.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.