Da li i dalje pati za bivšom? Evo kako da znaš!

par
(foto: Favim)

Bivše partnere bi trebalo ostaviti tamo gde im je mesto – u prošlosti.

Ipak, neretko se dešava da pripadnici oba pola nespremni ulaze u nove veze, nesigurni u svoje emocije i opterećeni “teretom” iz prošlih veza. Iako neki od nas umeju istrajati u svojoj nameri da prekinu svaki kontakt sa bivšim partnerom, većina ipak ne uspeva da odoli porivu da se povremeno čuje sa bivšim dečkom ili devojkom.

Ako ste nedavno otpočeli novu vezu, ali vam se čini da vaš novi dečko ipak gaji osećanja prema bivšoj devojci iako to ne želi da prizna, sigurni smo da biste to želeli da znate. Ne kaže se bez razloga – gde ima dima, ima i vatre!

Ovo je pet znakova koji ukazuju na to da vaš novi dečko i još uvek nije preboleo bivšu:

Često se čuju

Sasvim je normalno da se bivši partneri povremeno čuju ako su ostali u dobrim odnosima, ali ako muškarcu bivša devojka glumi najbolju drugaricu, nešto tu ne štima.

Aktivno je prati na društvenim mrežama

Like ovamo, komentar onamo i imamo bogatu interakciju dvoje ljudi za koje bi najbolje bilo da nisu ni u kakvom kontaktu.

Često priča o  njoj

Ok, definitivno ne bi bilo u redu da se ponaša kao da ona nikada nije postojala u njegovom životu, ali ako je previše često spominje, za to verovatno postoji razlog koji ti se nimalo ne bi dopao.

Neprestano je kritikuje

“Puna usta” bivše devojke nikada nisu bila dobar znak, čak ni ako je spominje isključivo u negativnom kontekstu. Ne zaboravi – suprotno od ljubavi nije mržnja, nego nezainteresovanost.

Čuva njene stvari

Ako čuva poklone koje je dobio od nje, to je sasvim u redu, ali ako čuva njenu gumicu za kosu, četkicu za zube ili majicu, verovatno se i dalje nada da će jednoga dana ponovo biti sa njom.

Izvor: today.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.