Budite fabulozne: Ovo su navike uspešnih žena!

Tajna sjajnog života sjanih žena (foto: askclairecasey.com)
Tajna sjajnog života sjanih žena (foto: askclairecasey.com)

Ona je uvek najbolje obučena žena u prostoriji. I uz to je i najzabavnija. Ona, čini se, ima sve i postigla je sve u životu. Zna kako da bude sjajna, a vi umesto da je mrzite (kako bi i trebalo), zavidite joj i poštujete je. I više od svega želite da budete kao ona.

Za sve vas smo pokušali da otkrijemo nekoliko tajni ovih fabuloznih i neustrašivih žena.

Oprezne su sa novcem

Njen Instagram je poput Travel Chanela. Odmor na najluksuznijim plažama tokom cele godine, vikendi u spa centrima (pa nije ni čudo što je uvek odmorna i srećna). Ako povedete računa u svakodnevnom trošenju novca možda ćete i vi uštedeti dovoljno za par putovanja godišnje.

Spremne su da probaju nešto novo

Bilo da je to neka krupna stvar (poput posete vinskom parku u Francuskoj) ili nešto skromnije (probanje novog recepta tokom vikenda), ove žene imaju sjajne avanture iz nečeg potpuo novog za njih.

Promišljeno kupuju

Znate onu stru kvalitet, a ne kvantitet? Isplatilo se na mnogo načina. Da, možda isprva potrošite više na nove pantalone poznatog brenda, ali cena nošenja i ne gubljenje živaca oko toga da nemate šta da obučete učiniće da se i te kako isplate.

Vode računa o sebi, ali ne preteruju

Nije nužno da potrošite gomilu novca na ulepšavanje. Izaberite jednu ili dve stvari koje su vam najbitnije i kalulišite sa njima. Na primer, ako vam je važno da imate isfeniranu kosu, možete joj produžiti ‘rok trajanja’ šamponom za suvo pranje ili pletenicama na kraju nedelje. Ako ne želite da se odreknete manikira, duže će vam trajati ako ga kod kuće hidrirate uljem za zanoktice kako se lak ne bi ljuštio.

Pažljivo neguju svoju kožu

Iako vas mirisne kreme i losioni na rafovima parfimerija mame da ih kupite, to nije uopšte neophodno da bi izgledale sjajno. Potrebno vam je samo par ključnih proizvoda i njihovo redovno nanošenje jer su saveti dermatologa da je ključ za zdravu kožu i savršen ten u rutini i redovnom korišenju.

Uvek pozitivno gledaju na stvari

One su srećne jer su fabulozne ili fabulozne jer su srećne? Bilo šta da je razlog, one imaju zarazni osmeh na licu i zato je uvek sjajno biti u njihovom društvu. A one se tako, po sopstvenom izboru, osećaju svakodnevno. Jer mnogo je lakše imati sjajan stav kada cenite sve i svakoga u svom životu.

Izvor: Purewow.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.