(foto: Instagram/tripp)

Jedan muškarac rešio je da se na pravi način zahvali svojoj ženi za svu ljubav i sreću koju mu je u životu pružila.

Robbie Tripp je na društvenim mrežama podelio dirljivu poruku svojoj ženi koja se suprotstavlja ustaljenim normama lepote koje su mnogima van domašaja.

“Obožavam ovu ženu i njeno zaobljeno telo. Kao tinejdžer, deca su me redovno zadirkivala jer sam voleo krupnije devojke – one koje su bile niže i zaobljenije, devojke koje bi mnogi muškarci nazivali debelim. Onda, kako sam odrastao, počeo sam da se edukujem po pitanju feminizma i toga kako mediji marginalizuju žene oslikavajući nam prilično uzak i specifičan standard lepote. Shvatio sam koliko je muškaraca prihvatilo tu laž.

Za mene ne postoji ništa više seksi od ove žene – krupnije butine, velika zadnjica, slatko salce sa strane… Njeno telo i veličina neće se naći na naslovnim stranicama magazina, ali se nalaze u mom životu i srcu. Muškarci, dobro razmislite o tome šta vam je društvo reklo da želite.

Prava žena nije porno glumica ili manekenka za bikini. Ona je stvarna. Ona ima predivne strije na svojim kukovima i slatke male pegice na zadnjici. Devojke, nemojte ni da vam pada na pamet da morate da ispunjavate određeni kalup kako bi vas neko voleo i poštovao”, napisao je.

Čini se da se mnogi slažu sa njegovom porukom pošto je ona lajkovana na hiljade puta uz brojne komentare podrške.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.