Svaka devojka zna da briga o lepoti zahteva puno vremena i truda. 

Mi vam donosimo 10 neverovatnih saveta za lepotu će vam olakšati život, ali vam i pomoći da uštedite novac!

Izbeljivanje noktiju

Vaši nokti mogu dobiti žućkastu nijansu ako koristite tamne lakove za nokte. Kako bi nokti povratili svoju lepotu, pamučnu vaticu potopite u limunov sok, obmotajte oko nokta i zatim pokrijte folijom. Držite ovako 10-15 minuta, a zatim uklonite.

Rok trajanja proizvoda

Kozmetički proizvodi obično imaju simbol na zadnjoj strani nalepnice kako bi pokazali rok trajanja. Kružni simbol sa brojem govori o broju meseci u toku kojih se preparat može koristiti nakon otvaranja ambalaže. Savetujemo vam da pomoću vodootpornog markera na ambalaži napišete datum kada ste prvi put upotrebili aparat tj. otvorili ambalažu.

Kako “zalepiti” slomljeni nokat?

Za detaljno uputstvo, kliknite na ovaj LINK.

Savršen način za nanošenje laka za nokte

Nanesite balzam za usne ili vazelin na kožu oko vaših noktiju, a zatim nanesite lak za nokte na nokatnu ploču. Ukoliko malo “omašite”, višak laka za nokte možete ukloniti sa lakoćom uz pomoć malo pamučne vate ili štapića za uši,

Baby ulje umesto pene za brijanje

Na ovaj način možete izbeći iritaciju kože koja je gotovo redovna pojava nakon brijanja, a uz to ćete i hidrirati kožu, tako da će nakon brijanja biti savršeno negovana i svilenkasto nežna.

Rešite se zadebljale kože na stopalima

Pripremite specijalnu kupku za stopala od sledećih sastojaka: 2 šolje tople vode, 1 šolja sirćeta, 1 šolja tečnosti za ispiranje usta. Držite stopala potopljena u ovoj mešavini oko 10 minuta, a zatim isperite mlakom vodom.

Oslobodite se naelektrisane kose

Ako na četku, koju inače koristite, stavite papirnu maramicu, vaša kosa više neće biti naelektrisana, ili se neće naelektrisati ako vam se taj problem često dešava. Takođe, papir upija masnoću i zadržava nečistoće sa dlake, tako je to dobar metod kada morate da se očešljate, a kosa vam baš nije najčistija.

 

Izvor: relationshipgoals.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.