Iskrena: Sponzoruša sam i želim da ćerke naslede moj biznis

(foto: Profimedia.rs)
(foto: Profimedia.rs)

Internet i rijaliti TV programi su otvorili vrata mnogim ljudima koji uz pomoć svojih talenata nikada ne bi dospeli u prvi plan.

Opsednutost publike i pažnja koju poklanjaju ljudima koji se ne bave nijednim vidom umetničkog izražavanja je dostigla tolike razmere da starlete zauzimaju više medijskog prostora od pevača i glumaca, a jedna od njih je i Nina Peterson.

Ova 37-godišnja majka četvoro dece ne krije da se bavi najstarijim zanatom, kao i da su njene mušterije uglavnom stariji, bogati muškarci, a oni finansiraju sve njene plastične operacije, pa je tako, napomenimo samo, uz pomoć estetske hirurgije grudu povećala tri puta, na šta je jedan biznismen izdvojio 100.000 dolara.

(foto: Profimedia.rs)

Da ne krije svoju profesiju ni od koga, govori i podatak da njena deca vole sponzore svoje majke jer im oni kupuju najbolje poklone, te ih vode na najegzotičnije destinacije, a Petersonova ističe kako joj ne bi smetalo da bilo ko od njih, kada odraste, nastavi porodični biznis.

Uvid u ovakav životni stil jedne žene je izuzetno zanimljiv ljudima širom sveta, pa tako ona svakodnevno nailazi na pozitivne i negativne komentare, ali njoj ništa od toga ne smeta sve dok može da živi život na visokoj nozi kakav je izabrala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.