Dru Barimor o korišćenju kokaina sa 12 godina

Dru Barimor još jednom se podsetila gorkom odrastanja, tokom kog je koristila droge.

Američka glumica bila je gošća nove Netflixove emisije Norm Macdonald has a show, gde je odgovorila na pitanje da li joj nedostaje kokain, koji je počela da koristi kada je imala samo 12 godina.

“Ne. O, Bože. Prošlo je mnogo vremena, ali ne. Ništa mi ne izazove napade panike kao pomisao na kokain i on mi je najgora noćna mora,” rekla je ona.

Dru je istakla i da nikada nije koristila halucinogene droge, jer je to kao da ti neko “satima prosipa vodu po licu,” ali da uprkos problemima koje je imala tokom odrastanja ne živi strogo vojnički.

“Pijem, uživam u životu. Nisam osoba koja živi vojnički i koja razmišlja čisto uvek, ali kokain mi se čini poput noćne more u ovom trenutku,” rekla je glumica.

Dru Barimor postala je poznata po ulozi devojčice u filmu E.T. koju je dobila sa sedam godina. Ipak, kaže da je to što je mlada osetila popularnost bila recept za propast.

“Jedina dobra stvar je to što se do 14 godine već saberete i sve bude u redu. Budete hospitalizovani, prođete krizu srednjih godina, nemate porodicu. Završite sa svime, obrnete krug i postanete sami sebi roditelj,” ispričala je.

Dru danas ima dve kćerke, Olive i Frankie, sa bivšim suprugom WIllom Kopelmanom.