Bezobrazan LUKSUZ: Zavirite u bajkovite ORMARE svetskih diva!

KIMORA LEE SIMMONS
Ormar dizajnerke Kimore Lee Simmons izgleda kao – butik!

Koliko puta ste, frustrirane, preturale po svom ormaru u pokušaju da nađete neku “zaturenu” krpicu i pitale se kako bi bilo divno da imate veći ormar? Vladarke svetskog šou biznisa taj problem – nemaju!

Zavirite u ormare poznatih diva, odaberite svoje favorite ili jednostavno odmorite oči uz neverovatne prizore bezobraznog luksuza…

Mariah Carey

MARIAH-2 MARIAH CAREY

Njen glas od 5 oktava joj je doneo slavu, fanove, hitove i ormar koji izgleda poput sna svake devojke. Mariah Carey ima oko 1000 pari cipela, najprestižnijih dizajnera, a među odećom i modnim dodacima dominiraju Louis Vuitton krpice. Ovaj luksuzan ormar, koji je zapravo jedna ogromna prostorija, deo njenog apartmana na Menhetnu od 12000 m2, podseća na Barbie ormar, a dovoljno je reći da samo na osvetljenje dato nekoliko miliona dolara. Tako živi dama koja je do sada dobila čak 5 Grammy nagrada.

Eva Longoria

eva-longoria

Eva Longoria je sve samo ne očajna domaćica. U njenom ormaru dominiraju farmerice, ima ih najmanje 50 pari, ali ne treba zapostaviti ni visoke potpetice koje latino dama obožava. Ovaj ormar, ili bolje rečeno mala palata za odeću i obući, se nalazi u njenom domu u Los Anđelesu i prostire se na 133 m2. Pa ipak, gospođi Longorii to nije dovoljno, te neretko poznajmi neku krpicu iz ormara Victorie Bekham, jedne od njenih najboljih prijateljica. Evin ormar je urađen u vintidž fazonu, koji je pravi kontrast luksuznim komadima najpoznatijih dizajnera današnjice.

Christina Aguilera

CHRISTINA AGUILERA

Ono što spaja ormare poznatih dama je zavidna kolekcija Christian Louboutin cipela. Među miljenicama ovog brenda je i Christina Aguilera, koja gaji posebnu strast prema cipelama. Ovaj kompleks ormara je organizovan prema dizajnerima. Tako možete naći hrpu krpica sa potpisom kuće McQueen, Saint Laurent Paris i mnogih drugih. Od devojčice koja je pevala kako je duh iz boce, čini se da je Aguilera ispunila sebi fantazije svake žene, makar kada je odevanje u pitanju.

Rachel Zoe

RACHEL ZOE

Plavokosa stilistkinja i dizajner, Rachel Zoe je još jedna u nizu dama koje bi i poslednju paru dale na savršen par cipela. Osim njih, Rejčel uživa u vintidž komadima, posebno iz 60-ih i 70-ih, koje kombinuje sa masivnim nakitom. Ova dama veruje da svaki komad treba tretirati sa poštovanjem, a njeni fanovi su imali prilike da zavire u svaki ćošak njenog bogatog ormara u emisiji The Rachel Zoe Project, Bravo televizije.

Sestre Kardashian

KHLOE-2

Gde god je luksuz, tu su sestre Kardashian. Kim, Khloe i Kourtney, dele ljubav prema Hermes torbama, Lanvin krznima i animal dezenima. Iako bi pomislili da je Kim ta koja ima najimpresivniju kolekciju svega i svačega, Khloe je ta koja poseduje stotine Louboutin cipela, u svim bojama. Neke modele ne samo da poseduje u nekoliko boja, već se desi da istu boju i model kupi u više komada. Da ne zafali.

KIM-KARDASHIAN

Kim Kardashian poseduje ormare širom sveta, jer kao najpoznatija iz klana, ima moć da u svakom kutku planete skrene pažnju na sebe. U njenim ormarima možete naći sve dizajnere, unikatne komade direktno sa revija, a iako je suprug Kanye West uneo neke izmene u njeno oblačenje, Kim i tokom trudnoće uspeva da isprati trendove, po svaku cenu.

KOURTNEY KARDASHIAN

Nicole Richie

nichole richie

Nichole Richie se proslavila kao najbolja drugarica Paris Hilton, zatim je postala meta tabloida zbog problema sa težinom i drogama, a zatim se sredila i počela da dizajnira nakit i odeću. Danas je mama dvoje dece, uvek elegantna, nasmejana, a svoje hipi krpice je zamenila mešavinom boho stila sa komadima primerinim mladim poslovnim ženama. Njen dizajnerski prvenac, House of Harlow 1960, je postao veliki uspeh, a najčešće nosi odeću kuća Alexander Wang, Jimmy Choo i prijateljice Rachel Zoe.

Izvor: stylecaster.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.