Lea Imširagić
Dr Lea Imširagić

Da li bi ovo mogla biti vaša najkreativnija godina do sada? Zašto da ne! Svi astrološki pokazatelji nam ukazuju da će nas 2015. godina podstaći da saznamo od čega smo napravljeni i da otkrijemo i materijalizujemo zlato koje leži u nama.

U Sensa Gradu sreće u SC Ušće na 2. spratu, u praznično dekorisanom lokalu i prijatnoj atmosferi, 21. 12. od 19-20h Dr. Lea Imširagić, astrolog i energoterapeut, održaće predavanje koje će vam dati putokaze ka skrivenom blagu za najkreativniju 2015. Ovo će biti svojevrsni astrološki vodič za svaki horoskopski znak uz pomoć kojeg ćete moći da ostvarite svoje pune potencijale.

**********************************************************

Dr Lea Imširagić je magistrirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, na Katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP u Klivlendu, Ohajo. Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu i član je Američke asocijacije za energetsku psihologiju – ACEP. Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac astrološkog sistema isceljivanja „Energetska Astrologija“. Svoja predavanja redovno drži na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu, Ljubljani, Krakovu, a učesnik je i predavač na mnogobrojinim stručnim astrološkim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Sloveniji, Brazilu i Čileu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.