Veliki plavi krug i u njemu zvezda – budi zvezda sopstvenog života!

FB Cover seminar Veliki plavi krug i u njemu zvezda - budi zvezda sopstvenog zivota

Drugu godinu za redom, youtube kanal Prepoznavanje i Jelena Đokić, kao autor koncepta Prepoznavanje, organizuju seminar “Veliki plavi krug i u njemu zvezda – budi zvezda sopstvenog života”.

Centralna tema ovogodišnjeg seminara, koji se održava u subotu, 17.decembra od 16-18 časova u hotelu Tulip In Putnik na Novom Beogradu (Palmira Toljatija 9) je samopouzdanje, treći energetski centar, Sunčev centar, naš identitet i kako da zasijamo u punom sjaju.

Učesnici seminara i teme su:

Goga Vergaš, holistički terapeut

“Gordost, bes i strah kao kočnice duhovnog rasta. Poverenje kao ključ za povratak u lakoću i radost života.”

Gordana Goga Vergaš,holistički terapeut

Gordana Goga Vergaš je sertifikovani praktičar Rekonekcije i Rekonektivnog isceljivanja, hipnoterapeut, regresoterapeut, a u svojoj devetogodišnjoj praksi koristi tehniku isceljivanja vremenskih linija. Goga je i diplomirani aromaterapeut, veliki zaljubljenik u snagu i moć kojim eterična ulja dovode sva naša tela u balans. Srcem, sa puno ljubavi, ogromnim znanjem i iskustvom, svakom se klijentu posvećuje u celini. Zadovoljni klijenti, koji vode život u koji se vraća radost, smisao i harmonija su njena jedina preporuka.

Dr Lea Imširagić, astrolog i energoterapeut

“Tajna samopouzdanja – nauči da uvek sijaš”

Dr Lea Imširagić, astrolog i energoterapeut

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006. godine u Klivlendu, Ohajo (SAD).

Njen istraživački i inovativni duh je vodio da kroz oblasti akupunkture (IASC u Beogradu), cvetnih esencija (međunarodno sertifikovani Bahov praktičar), energetske psihologije (PEAT trener i sertifikacija Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP – The Association for Comprehensive Energy Psychology) i koučinga (TTT) pronađe zajedničku nit koja integriše naše Biće.

Lea je tvorac astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”, a sa suprugom Aleksandrom i nove tehnike u oblasti energetske psihologije – Astro meridijanska tehnika (AMT). Preko deset godina predavač je na konferencijama širom sveta, sa internacionalnim klijentima i studentima. Redovan je predavač na dvogodišnjem programu edukacije za praktičara energetske psihologije, predsednik je Asocijacije za Energetsku Psihologiju, kao i predstavnik ACEP-a za Srbiju. Autor je šest knjiga, od kojih su neke prevedene na engleski, ruski i turski jezik.

Leina vizija je širenje radosti kroz edukaciju ljudi o ostvarivanju zdravlja na sva četiri nivoa i postizanju celovitosti kroz energetsku komunikaciju.

Tea Milanković, astrolog i energoterapeut

“Energetska psihologija u praksi: kako da osvestimo svoj pravi identitet i centar naše unutrašnje moći?”

 Tea Milanković, astrolog i energoterapeut

Tea Milanković je diplomirani ekolog. U toku studija paralelno s edukuje i u oblasti energetskih nauka, gde 2008. postaje i učitelj Inicijacijskog Tarota Majstora. Izučavajući arhetipove i njihov govor na nesvesnom nivou otkriva astrologiju kao savršeni jezik arhetipova, gde se iz ekologije životne sredine okreće ekologiji svesti.

Institut za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler” upisuje 2011. godine na kom iste godine postaje i saradnica. U martu 2015. stiče diplomu predavača kao i diplomu međunarodno sertifikovanog astrologa ISAR C.A.P.

U postdiplomskim studijama u oblasti AstroHealinga i Energetske astrologije otkriva potpunu vrednost ovog znanja, koje koristi u svakodnevnom radu sa klijentima i studentima Kepler Instituta i Asocijacije za Energetsku Psihologiju.

Tea u astrologiji pronalazi mogućnost tumačenja urođenih potencijala, kao i onih nesvesnih mehanizama koji dovode do disbalansa. Koristeći AstroHealing kao sistem koji otkriva na koji način možemo dostići i živeti svoj pun potencijal, izaći iz blokada i angažovati se svesno u svom životu, u svojoj praksi uključuje i različite energetske tehnike i vežbe (Energetska Psihologija) kao i cvetne, životinjske i minerale esencije.

Svakodnevno radi sa klijentima na Kepler Institutu, gde drži predavanja i vežbe iz različitih astroloških oblasti.

Mila Marčeta, business i executive coach

“Sirena među ajkulama”

Mila Marčeta, business i excecutive coach

Mila Marčeta se poslednjih 17 godina nalazi na visokim direktorskim pozicijama u međunarodnoj IT korporaciji. Korporativni život je njena svakodnevica. Sve zamke, mane i prednosti je iskusila, nekad posrnula, ali uvek na kraju uspela. Naučila je kako najlakše i najbrže da kreira sopstveni uspeh kao žena, profesionalac i lider.

Svoje bogato i raznovrsno korporativno iskustvo želi da upotrebi kako bi pomogla drugim poslovnim ljudima da lakše, brže i efikasnije koriste svoje resurse za postavljanje ličnih i korporativnih ciljeva i njihovo ostvarenje. Njeno lično iskustvo je obogatila i posebnom edukacijom u oblasti coaching-a, te tako poseduje sertifikate Coaching Akademije iz Beograda, kao i poseban sertifikat za korišćenje 20 najefikasnijih Coaching tehnika Dr Sc Nade Kaiser, docenta Univerziteta u Štutgardu. Trenutno je na dodatnoj edukaciji “NLP Business Practitione”. Osnivač je i vlasnik coaching centra Sidro.

O yotube kanalu Prepoznavanje:

Jelena Đokić, vlasnica agencije za odnose sa javnošću “Arietta2 pune 23 godine je u svetu medija, prvo kao radio voditelj, zatim kao novinar i urednik u najvećim medijskim kućama u Srbiji, a od 2009. u svetu odnosa sa javnošću gde sarađuje sa brojim uglednim klijentima. Autor je i voditelj youtube kanala za samorazvoj “Prepoznavanje” gde razgovara sa ljudima koji je inspirišu da se menja na bolje. Svoja znanja svakodnevno obogaćuje, a trenutno studira astrohealing na Institutu Johanes Kepler u Beogradu. Reiki je praktičar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.