5 stvari na koje muškarci padaju – a nije fizički izgled

(foto: Instagram/amalclooney)
(foto: Instagram/amalclooney)

Uvreženo je pravilo da su muškarci jednostavniji od žena, te da ih je tako i lakše osvojiti. Naime, na listi njihovih prioriteta se nalazi fizički izgled.

Međutim, muškarca je možda lakše osvojiti nego ženu, ali ga je teže zadržati. Evo kojih 5 stavki se nalazi na njihovoj listi prioriteta, kada je u pitanju idealna partnerka.

  • Nezavisnost – Prošla su vremena kada su se muškarci osećali ugroženim pored samostalnih žena. Da, oni vole ulogu zaštitnika, ali žena koja se previše oslanja na njih, bilo u finansijskom ili psihičkom smislu, im jednostavno nakon nekog vremena postaje odbojna. Oni žele jaku ženu pored sebe, a ne bespomoćnu devojčicu koju moraju da drže pod staklenim zvonom. Naravno, govorimo o pravim muškarcima, o onakvim kakve zaslužuješ.
  • Inteligencija – Ništa seksepilnije od žene koja ima mozak. Zapamti to.
  • Seksualnost – Seks u 21. veku nije tabu, pa te svakako neće smatrati razvratnicom ukoliko znaš šta želiš i ne libiš se da to dobiješ. Muškarac će svakako više uživati u krevetu sa ženom koja se ne stidi svoje seksualnosti nego sa onom koja gasi svetla kada poželi da bude intimna.
  • Smisao za humor – Budi razlog za njegov osmeh i tvoj je. Potrudi se da budeš njegov saučesnik, umesto da mu stalno popuješ.
  • Smirenost – Okej, muškarci su navikli na to da žene ponekad umeju da drame. I to je sasvim prirodno. Nekada ta navala emocija ume i da im prija jer su svesni koliko je njihova partnerka vezana za njih. Međutim, na duže staze im je potrebna ona koja ume da ih smiri i na koju mogu da se oslone. Imaju i oni ponekad loš dan i potreban im je neko pored koga će osetiti sigurnost.
Izvor: Dominantna.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.