5 najčešćih grešaka prilikom izbora farmerki

(foto: Instagram/kyliejenner)
(foto: Instagram/kyliejenner)

Farmerke su jedan od odevnih komada koji nikada ne izlazi iz mode, a koji je pogodan za svako godišnje doba, pa čak i za svaku priliku.

Sudeći po savetima Paige Adams-Geller, dizajnerke i savetnice za savršene krojeve farmerki za brojne brendove, moguće je napraviti čak 5 grešaka, a evo i kojih.

  1. Upadanje u rutinu:Isprobajte ponekad model koji je potpuno drugačiji od onog koji inače kupujete. Možda ćete se prijatno iznenaditi kada isprobate farmerke za koje u prvi mah pomislite da ih nikada ne biste nosili.”
  2. Ne mislite na brojeve:Različiti brendovi imaju različite brojeve za različite mere – ako stanete u farmerke br. 28 jednog brenda, to ne znači da vam taj broj odgovara i za neki model drugog brenda. Odaberite veličinu koja vam najbolje pristaje, a ne onu koju inače nosite.”
  3. Nemojte da probavate farmerke samo u kabini: “Nemojte samo uleteti u kabinu, obući farmerke i ako vam izgledaju dobro odmah ih kupiti. Pre kupovine obavezno malo hodajte u njima, sednite, napravite neku vežbu u njima… Jedino tako ćete videti kako vam zaista pristaju i kako se oblikuju prema vašem telu”.
  4. Kombinujte ih sa nečim pre nego što ih kupite, kako biste videli da li se uklapaju sa odećom koju inače nosite.
  5. Ispratite pravilo stražnjeg džepa: “Donji rub zadnjeg džepa mora biti tačno na mestu gde se sastaju vaša zadnjica i bedro. To optički podiže vašu zadnjicu i figura izgleda bolje.”
Izvor: Budiin.24sata.hr
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.