5 modnih komada koji će dominirati ove jeseni

(foto: Pinterest)

Jesen nam se polako bliži, i mnoge od nas već uveliko planiraju veliki shopping za novu sezonu…

Budući da su jesenja odeća, obuća i modni dodaci značajno  skuplji od letnjih, jako je važno pametno odabrati na šta ćete potrošiti svoj novac.

Predstavljamo vam pet modnih komada koje morati imati ove jeseni:

Odelo

Ove jeseni apsolutni modni trijumf doživljava muško odelo – u ženskoj verziji. Sako, pantalone, dobra majica ili košulja, kombinacija su sa kojom ne možete pogrešiti u gotovo nijednoj prilici. U kombinaciji sa patikama dobijate sportski chic, dok odelo i salonke garantuju eleganciju i savršen poslovni look.

Haljine na kopčanje

Maksi haljine su apsolutne vladarke nadolazeće sezone, a jedan model se posebno izvdojio po popularnosti. Reč je o dugim haljinama na kopčanje, koje nalikuju na one kakve nose naše bake – i sada su totalno cool!

Upečatljive minđuše

Ono što su prošle godine bile choker ogrlice, ove su definitivno “statement” minđuše!

Logomanija

Trend koji je vladao u osamdesetima vraća se u punom sjaju na jesen 2017. godine. Luksuzni brendovi ispisali su svoja imena u krupnom planu na majice, torbe, cipele…

Čarapa-čizme

Nije bitno idu li samo do gležnja ili preko kolena, bitno je da su pripijene uz nogu i da izdužuju siluetu. Čarapa-čizme ove će jeseni biti pravi hit i sigurni smo da i vi želite  (bar) jedan par za sebe!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.