3 problema u seksu koji imaju apsolutno svi parovi

(foto: Onepoll)
(foto: Onepoll)

Problemi u spavaćoj sobi su gotovo normalna pojava, kako u dugim, tako i u novim vezama.

Srećom, kao i kod većine problema u vezi, rešenje je vrlo jednostavno – u pitanju je dobra komunikacija.

Ovo su tri problema u seksu sa kojima se susreće većina parova:

1. Nečiji libido je snažniji

Veliki broj muškaraca ima slabiji libido od svojih boljih polovina, ali to nikada ne bi priznali. To dovodi do toga da se neki muškarci ne osećaju dovoljno “mačo”, jer ne uspevaju da “isprate” potrebe svojih partnerki. S druge strane, ženama je zbog snažnog libida često neprijatno, pa se trude da svoje potrebe potisnu.

2. On misli da sve radi kako treba

On u krevetu daje sve od sebe, ali vama njegov “stil” jednostavno ne odgovara. Pre nego što padnete u depresiju, setite se da on jednostavno ne može da čita vaše misli. Recite mu svoje želje i fantazije – sigurni smo da će učiniti sve da ih ispuni.

3. Zapali ste u rutinu

Jasno je da seks nakon nekoliko godina veze ne može biti jednako dobar kao na početku, kada sve “puca” od strasti, a vi jednostavno ne možete da “skinete ruke” sa svog partnera. Većina parova na početku veze želi da isproba sve moguće fore i trikove i kada otkriju šta pali kod partnera, počinju da se slepo drže toga, kao da je to recept koji apsolutno garantuje orgazam. Vratite se eksperimentisanju – reakcija parnera će vas pozitivno iznenaditi!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.