7 modnih grešaka koje prave sve žene

moda-greške
(foto: BeBeautiful)

Moda je sjajna stvar jer nam dozvoljava da se poigravamo svojim izgledom i da kombinovanjem modnih komada istaknemo svoju ličnost, ali pojedine žene jednostavno – preteruju.

Ovo su najčešće modne greške koje prave skoro sve žene:

1. Previše “golotinje”

Ako želite da izgledate privlačno, to ne znači da morate pokazati što više kože. Kratka majica u kombinaciji sa pantalonama sa visokim strukom je sasvim u redu. Ukoliko je majica dekoltirana, preko nje nosite blejzer.

abs-aesthetic-black-crop-top-Favim.com-5125172
(foto: Favim)

2. Providne hulahopke

Ukoliko nosite kratku suknju, preskočite providne hulahopke. Ukoliko nosite neprozirne hulahopke ne samo da će vam biti toplije, već ćete pokazati i da imate dobar ukus.

Ukoliko ste propustili: Kako poznate dame skrivaju celulit?

3. Ne posećujete krojača

Nema ničeg goreg od toga kada vam odeća ne pristaje. Posebno kada je reč o pantalonama i blejzerima – odvojite malo više novca i odnesite ih kod krojača. Isplatiće se!

4. Nosite previsoke štikle

Ekstremno visoke potpetice mogu izgledati fantastično i učiniti da izgledate više i vitkije. Ipak, posle nekog vremena, silno “balansiranje” će vas umoriti i nećete izgledati nimalo otmeno dok se budete “klimatali” u ovoj obući. Imajte meru i odaberite cipele sa potpeticom srednje dužine.

Ukoliko ste propustili: Kako da na štiklama “izdržite” ceo dan?

beautiful-blue-fashion-girl-Favim.com-5125193
(foto: Favim)

5. Ne birate odgovarajuće brushaltere

Ukoliko odaberete brushalter čija vam veličina ne odgovara, možete uništiti svaku dobru kombinaciju odeće. Pomozite svojim leđima i odaberite grudnjak koji vam odgovara. Prve dve fotografije pokazuju kako grudnjak ne bi trebalo da stoji.

Ukoliko ste propustili: Trikovi koji će vam olakšati nošenje i odabir grudnjaka

6. Nosite previše nakita

Umerenost je najvažnija kada birate aksesoare. Ukoliko odaberete krupniji komad nakita, druge stvari nemojte isticati i pustite ga da zaista zasija.

necklace-Favim.com-5092317
(foto: Favim)

7. Loše kombinovanje odeće sa printom

Apsolutno nema ničeg lošeg u lepom komadu odeće sa printom. Bitno je da zapamtite da neutralnu odeću možete veoma jednostavno ukombinovati sa bilo kojim drugim odevnim predmetom. Birajte mudro!
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.