moda-greške
(foto: BeBeautiful)

Moda je sjajna stvar jer nam dozvoljava da se poigravamo svojim izgledom i da kombinovanjem modnih komada istaknemo svoju ličnost, ali pojedine žene jednostavno – preteruju.

Ovo su najčešće modne greške koje prave skoro sve žene:

1. Previše “golotinje”

Ako želite da izgledate privlačno, to ne znači da morate pokazati što više kože. Kratka majica u kombinaciji sa pantalonama sa visokim strukom je sasvim u redu. Ukoliko je majica dekoltirana, preko nje nosite blejzer.

abs-aesthetic-black-crop-top-Favim.com-5125172
(foto: Favim)

2. Providne hulahopke

Ukoliko nosite kratku suknju, preskočite providne hulahopke. Ukoliko nosite neprozirne hulahopke ne samo da će vam biti toplije, već ćete pokazati i da imate dobar ukus.

Ukoliko ste propustili: Kako poznate dame skrivaju celulit?

3. Ne posećujete krojača

Nema ničeg goreg od toga kada vam odeća ne pristaje. Posebno kada je reč o pantalonama i blejzerima – odvojite malo više novca i odnesite ih kod krojača. Isplatiće se!

4. Nosite previsoke štikle

Ekstremno visoke potpetice mogu izgledati fantastično i učiniti da izgledate više i vitkije. Ipak, posle nekog vremena, silno “balansiranje” će vas umoriti i nećete izgledati nimalo otmeno dok se budete “klimatali” u ovoj obući. Imajte meru i odaberite cipele sa potpeticom srednje dužine.

Ukoliko ste propustili: Kako da na štiklama “izdržite” ceo dan?

beautiful-blue-fashion-girl-Favim.com-5125193
(foto: Favim)

5. Ne birate odgovarajuće brushaltere

Ukoliko odaberete brushalter čija vam veličina ne odgovara, možete uništiti svaku dobru kombinaciju odeće. Pomozite svojim leđima i odaberite grudnjak koji vam odgovara. Prve dve fotografije pokazuju kako grudnjak ne bi trebalo da stoji.

Ukoliko ste propustili: Trikovi koji će vam olakšati nošenje i odabir grudnjaka

6. Nosite previše nakita

Umerenost je najvažnija kada birate aksesoare. Ukoliko odaberete krupniji komad nakita, druge stvari nemojte isticati i pustite ga da zaista zasija.

necklace-Favim.com-5092317
(foto: Favim)

7. Loše kombinovanje odeće sa printom

Apsolutno nema ničeg lošeg u lepom komadu odeće sa printom. Bitno je da zapamtite da neutralnu odeću možete veoma jednostavno ukombinovati sa bilo kojim drugim odevnim predmetom. Birajte mudro!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.