katharsis-centar-becici

Više od 50% bolesti i teskoba, i preko 90% povreda izazvani su lošim izborima koje svakodnevno činimo. Ovi izbori i odluke su glavni uzroci lošeg zdravlja i njegovih negativnih efekata na lični i profesionalni život pojedinca. Dobra vest je da se takvo ponašanje i stil života može promeniti.

Prošlog meseca smo proveli produženi vikend u predivnom hotelu Bellevue Iberostar 4* u Bečićima zahvaljujući turističkoj agenciji Olympic Travel. Pored sjajne usluge hotela, uspeli smo da osetimo i blagodeti wellness centra Katharsis, koji posluje u sklopu hotelskog kompleksa.

Letujte kao zvezda u Bečićima >>>

Saznali smo da u Katharsis Wellness Centar možemo dobiti i jedinstvenu holističku wellness filosofiju na teritoriji Crne Gore, a možda i šire. U saradnji sa dr Slavicom Stefanović iz renomirane ordinacije integrativne medicine Holistic iz Beograda, imaju u ponudi i specijalne programe koji su fokusirani na poboljšanje opšteg mentalnog i fizičkog zdravlja.

Mi smo uradili test intolerancije na hranu i uživali u Hot Stone masaži (koju obavezno preporučujemo!), a vama predstavljamo neke od njihovih najzanimljvijih programa.

katharsis-centar-becici-hot-stone-masaza

Program mršavljenja i oblikovanja tela (7, 14 dana)

Epidemija gojaznosti usled neadekvatne ishrane stvara podlogu za mnoge bolesti. Na drugoj listi bolesti koje proističu i/ili su uslovljeni gojaznošću nalaze se: hipertenzija, srčane bolesti, dijabetes, koštano-zglobne bolesti, endokrini problemi.

Začarani krug gojaznosti je zatvoren nezadovoljstvom sopstvenoim izgledom, povlačenjem u sebe, depresijom.

Program Katharsisa pomaže da dostignete željenu težinu i temeljno menjate brigu o sebi.

Više o ovom programu možete pročitati ovde.

Radiofrekvencija tela + kavitacija

Kada se radi o tretmanima tela, osim poboljšavanja tonusa kože, radiotalasi deluju tako da tope masno tkivo, te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva.

Kavitacija je metoda koja na određenoj frekvenci ultrazvuka, do sad neprimenjenog u oblasti estetske medicine, uništava masne ćelije. Kavitacija je apsolutni hit u tretiranju celulita i lokalizovanog masnog tkiva.

Više o ovom programu možete pročitati ovde.

katharsis-centar-becici-wellness

Business retreat

Ovaj program je namenjen kompanijama koji žele da pokažu svojim zaposlenima da brinu o njima. Posebno se odnosi na menadžere i ljude koji snose veliku odgovornost koji su zbog toga više pod uticajem negativnog stresa i, vrlo verovatno, nepravilne ishrane i manjka aktivnosti.

Više o ovom programu možete pročitati ovde.

———-

Za šta god da se odlučite, mi garantujemo da ćete uživati u ovom centru u kom se posebno vodi briga o gostima.

katharsis-centar-becici-lokacija

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.