Central Garden-6

Prava novogodišnja čarolija širila se danas sa platoa ispred kompleksa Central Garden na Paliluli.

Dobro raspoloženi stanari i oduševljeni mališani družili su se i zajedno ukrašavali najradosniju komšijsku jelku u Beogradu.

Ovo druženje pod nazivom “Novogodišnji osmeh Palilule” organizovali su investitori projekta Central Garden, kompanije AFI Europe i Shikun & Binui Group, uz značajnu pomoć mališana iz predškolske ustanove Pionir koji su protekle nedelje napravili desetine unikatnih novogodišnjih ukrasa za prvu komšijsku jelku na Paliluli.

Central Garden-5

Svi posetioci ovog novogodišnjeg druženja zabavljali su se uz zvuke novogodišnjih pesama, domaće kolače, kuvano vino i čaj. Kako novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza, tako je i na ovom druženju najmlađe zabavljao čuveni Deka sa njegovim pomoćnicima ali i sa najpopularnijim crtanim junacima Mašom i Medvedom.

Central Garden-4

Želja organizatora bila je da, uoči najradosnijih praznika, podseti sugrađane koliko su važni zajedništvo, sloga i ljubav u negovanju dobrih komšijskih odnosa. Upravo dobri međukomšijski odnosi doprinose da naš dom bude lepše i srećnije mesto za život.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.