Tetovirala sam usne – ovo je moje iskustvo!

Nema sumnje da je trenutno najpopularniji beauty trend – imati usne poput Kylie Jenner.

Ako želite da imate usne poput najmlađe sestre iz Kardashian klana a ne usuđujete se da eksperimentišete sa filerima, rešenje vašeg problema može biti – tetoviranje usana.

Australijska blogerka Rachel Annear iz Sidneya isprobala je ovu tehniku tetoviranja usana i svoja iskustva podelila sa svetom. U videu koji je postavila na You Tube, ona najpre kaže da je bila nervozna kada je odlazila na ovaj tretman koji je platila 800 dolara. Na prethodnim konsultacijama je izabrala nijansu koju želi da tetovira i odlučila se za prirodno roze. “Zaista želim da mi usne budu prirodne i deluju poput mojih prirodnih usana, ali bolje”, priča Rachel.

Usne su joj najpre bile otečene (foto: Screenshot)
Usne su joj najpre bile otečene (foto: Screenshot)

Dok je ležala na krevetu, kozmetičar je pre početka procesa naneo kremu kako bi joj usne utrnule. Zatim je iscrtao usne izabranom nijansom. Nakon završene procedure, usne blogerke su otekle, ali ona kaže da nije bilo nepodnošljivo. “Iskreno, nije me mnogo bolelo. Osećaj je kao da vas neko bocka iglicom i pomalo grebe pri kraju”.

Narednih dana ona je opisala proces zarastanja usana, od onih oteklina do sasušenih i ispucalih usana koje su se na kraju ljuštile. “Juče je bilo prilično bolno nakon što je anestetik prestao da deluje. Usne su me pekle i nije bilo uopšte prijatno. Izgledaju grozno ali su me uverili da je to normalno i da će uskoro biti ponovo vrlo lepe”, kaže Rachel u videu.

Zatim su se ljuštile (foto: Screenshot)
Zatim su se ljuštile (foto: Screenshot)

Trudila se da usne održava hidriranim, i nakon nekoliko nedalja otok i ljuštenje su prestali. Dva meseca nakon procedure Annearijeva je konačno mogla da vidi svoje tetovirane usne onakve kakve zaista jesu i bila je zadovoljna rezultatima.

Na kraju je bia prezadovoljna rezultatima (foto: Screenshot)
Na kraju je bia prezadovoljna rezultatima (foto: Screenshot)

Nakon toga je otišla da malu doradu, za koju kaže da je hiljadu puta manje bolna. Nakon šest nedelja, najzad imala priliku da vidi kako joj usne izgledaju u punom sjaju. “Prezadovoljna sam bojom i celokupnom procedurom. Najvažnije je imati poverenje u tattoo majstora i postarati se da ima odličnu reputaciju”, savetuje ona na kraju.

Pogledajte njen video bolg koji je do sada videlo preko 1,7 miliona ljudi na You Tubu.

Izvor: Dailymail.co.uk

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.