Sofia Vergara: Nije mi bilo lako da postanem najplaćenija glumica na televiziji

Sofia Vergara je možda najplaćenija televizijska glumica, no put do ove titule nije bio nimalo lak.

“Zaista je lep osećaj. Imam 46 godina i u poslu sam gotovo 30. To što sam u mogućnosti da u industriji zabave radim nešto što volim, a pritom zarađujem. Divno je, ali nije mi bilo lako,” ispričala je ona u novom intervjuu za magazin Health. 

“To je puno posla, ali osetite da ste nagrađeni za sve žrtve koje ste podneli, poput svih rođendana mog sina koje sam propustila ili nekih drugih situacija u kojima nisam mogla da bude tu za njega,” dodala je Sofia.

Glumica kolumbijskog porekla karijeru je započela kao voditeljka dve emisije na televiziji Univison krajem devedesetih godina. Na pitanje kako je stigla tu gde jeste, odgovor je jednostavan.

“Morate da pokažete samopouzdanje, čak i kada nemate pojma šta radite. Važan je način na koji predstavljate sebe. Nema ništa gore kada se neko oseća nesigurnim, da govori kao da nije zaslužio da bude tu gde je,” objasnila je ona.

“U poslu kao što je moj, to je veoma lako, jer nam zadatak nije da operišemo mozak. Ne mogu da upadne u hiruršku salu samo sa samopouzdanjem. Ali, u industriji zabave, mogu. Zato, duboko udahnite i dajte sve od sebe,” kaže Sofia Vergara, koja je široj javnosti postala poznata po ulozi Glorije u sitkomu Moderna porodica.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.