Seks i karakter: Omiljena poza otkriva sve o njemu!

(foto: Weheartit)
(foto: Weheartit)

O karakteru muškarca se puno toga može zaključiti već iz pogleda na njegove cipele ili stan – ali za pravi uvid u njegovu ličnost treba obratiti pažnju na njegovu omiljenu seks-pozu.

  • Misionarka: Ovo je vrlo verovatno prva seks poza, koju je ikada isprobao. Misionarska poza je ona klasična, no ako nju najviše voli i danas, nakon što je isprobao i druge, on je pomalo dosadan te još nije otkrio ili uopšte nema avanturističku stranu.
  • Doggy: Prema brojnim istraživanjima, doggy je omiljena poza većini muškaraca, a što to tačno govori o njima? Takvi muškarci, za razliku od prethodnog tipa, nemaju problem s pokazivanjem svoje životinjske, agresivnije strane. Oni mogu biti romantični, no nipošto ne očekujte da će on biti takav frajer 24/7, jer on jednostavno nije taj tip. Ipak, sa njim će vam biti i te kako zabavno.
  • Kaubojka: Muškarac, koji voli pozu u kojoj je žena gore, stavlja ženino zadovoljstvo na prvo mesto. On nema problem s tim da žena preuzme kontrolu i radi šta god poželi. Izvan spavaće sobe, to često znači da imate posla sa prilično nesebičnim muškarcem, koji ima dovoljno samopouzdanja da ne mora u i u krevetu pokazivati svoju dominantnost.
  • Spunovanje: Seks i maženje na boku, kod muškarca otkrivaju to da on ceni intimnost. On je strastven i nežan u isto vreme, kao što je i oprezan da vas ne povredi. On je definitivno pun ljubavi i brige te nema problem sa maženjem i spavanjem pored vas nakon seksa.
  • Stajaća poza: Vaš muškarac je spontan i avanturistički raspoložen. Takođe, za razliku od gore navedenih tipova, ovaj je frajer prilično sklon reskiranju, što može biti odlično u krevetu, no loše na nekim ostalim područjima, kao što je npr. planiranje budućnosti i slično. Ovaj tip je vaš “zločesti dečko”, a idealan je za seks avanture.
Izvor: Index.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.