Koja je vaša prva asocijacija na detinjstvo? Ako je to druženje sa bakom ili miris bakinih specijaliteta, na pravom ste mestu!

Sećate li se onih divnih jutara kada bi vas probudio miris slatkih bakinih uštipaka, gibanice, proje, pite sa krompirom? Da li ste i vi “pomagali” baki tako što biste olizali ostatke šlaga ili istopljene čokolade iz posuda? Kako su izgledala vaša remek-dela od komadića testa koja bi vam baka dala da biste i vi, po uzoru na nju, mogli da mesite?

Naše bake su nam bile kao druge majke – žene pune ljubavi i pažnje, koje su za nas uvek imale toplu reč – ali i jelo!

Nagrade, nagrade, nagrade…

Dijamant vas poziva da na svom Facebook, Twitter i/ili Instagram profilu podelite svoje uspomene na osobu koja je obeležila vaše odrastanje – fotografije sa vašim bakama i naziv jela iz bakine kuhinje koje vas najviše podseća na detinjstvo, koristeći obavezno hashtag #Dijamantuspomene.

Vlasnik/ca fotografije sa najviše lajkova (na svim mrežama) osvojiće jedinstvenu Dijamant nagradu!

Zašto vas Dijamant nagrađuje?

Mnoga jela koja smo voleli u detinjstvu (a koja volimo i dan danas) nemoguće je napraviti bez kvalitetnog – margarina!

Osim ljubavi za ukus kolača su važni i kvalitetni sastojci. Svaku poslasticu možete učiniti savršenom ako običan margarin zamenite Dijamant margarinom sa ukusom vanile. Miris i ukus vanile vratiće vas u detinjstvo.

Sjajnu čokoladnu glazuru koja ne puca, možete da dobijete tako što ćete čokoladu izlomiti na kockice i topiti je na pari, uz dodatak Dijamant Classic margarina.

Umesto običnog margarina, za fil koristite Dijamant s maslacem, kako biste dobili kremastiji, a ujedno čvrst fil koji se neće razlivati. Ovaj margarin je idealan sastojak za predstojeće praznične kulinarske specijalitete, objedinjuje sve prednosti margarina i maslaca. Margarin obezbeđuje savršen biskvit, kao i fine filove za kolače, a maslac aromu i ukus.

Sa Dijamantovim margarinima svi vaši specijaliteti, slani i slatki, sigurno će se pamtiti. A možda vas poneko i pita za recept!

 

Dobitnica Dijamant paketa je Iljana Belu iz Vladimirovca.

Hvala svim učesnicima u igri #DijamantUspomena.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.