Savršena i Aloxxi poklanjaju: Dan zaljubljenih (u sebe)

IMG_6113
Aloxxi makeover izgleda ovako!

Dan zaljubljenih možda jeste pravi trenutak da darujete nešto svojim najvoljenijima, ali zašto da ovoga puta nešto ne poklonite sebi?

Ovog 14. februara zaljubite se ponovo ili po prvi put u sebe zahvaljujući makoveru koji vam poklanjamo.

Jedna od naših čitateljki koja odgovori na pitanje u nastavku teksta, dobija poklon farbanje Aloxxi farbama i friziranje u Aloxxi salonu.

aloxxi2
Aloxxi preparati

Aloxxi farbe imaju biljnu osnovu, nisku koncentraciju amonijaka, kristalizovane mikro pigmente koji daju veći molekulski sastav boje, UV filtere koji štite kosu od sunca, a ne sadrže parabene. Obogaćene su maslinovim i avokado uljem.

Pored farbi za kosu u ponudi su Aloxxi toneri ili polutrajne boje koje ne sadrže amonijak. Osim široke palete boja za kosu, u ponudi ćete pronaći i mnoštvo preparata za negu i stilizovanje. Aloxxi šamponi i balzami su bogati maslinovim i avokado uljem, hidrolizovanim keratinom i svilenkastim aminokiselinama.

Sigurni smo da će vam nova boja kose i tretman ovim proizvodima pomoći da zablistate i u vaš život privučete neke nove lepe stvari. Pogledajte kako je  Aloxxi promenu devojke sa prve slike videla Jelena sa bloga Moj neseser (fotografija: Igor Prusac).

Sve što treba da uradite kako biste osvojili ovo iskustvo je da odgovorite na pitanje “Kada ste poslednji put obradovali sebe bez povoda i koliko uspevate da se posvetite sebi?” i uz odgovor pošaljete svoje osnovne podatke (ime, prezime i grad u kome živite) na mejl mail@savrsena.com. Mi ćemo najinteresantniji odgovor nagraditi potpunom promenom frizure u Aloxxi salonu.

Dobitnicu nagrade objavljujemo 14. februara! Srećno!

DOBITNICA Aloxxi transformacije je Dragana Ž.

392806_135978949842880_995693299_n
Aloxxi salon
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.