Elizaveta Bulokhova 1

Ovo je priča koja je obišla svet i koja je dala nadu mnogima. Ovo je priča o Elizaveti Bulokhovoj, čiji se život promenio iz korena preko noći.

Ova kanadska manekenka, poreklom iz Letonije, bila je na vrhu sveta. Imala je sve. Uspešnu karijeru modela, muža koji je bezuslovno voli i, povrh svega toga, očekivali su prinovu. Međutim, ono što je ona smatrala za običnu zubobolju je promenilo sve kada su joj doktori saopštili da ima rak vilice. Preporuka stručnjaka je glasila da će, nažalost, morati da abortira pre nego što je podvrgnu hemoterapiji.

Elizaveta Bulokhova 2

“Bio je veoma aktivna beba i stalno sam osetila da njegove nemirne pokrete u svojoj utrobi. Tokom cele trudnoće sam pričala sa njim i zamolila sam ga da se umiri jer, u suprotnom, neću moći da ga zadržim. Nekim čudom me je čuo i prestao je da se vrpolji. Tada sam se obratila i samoj sebi i odlučila da prihvatim šta god mi univerzum donese. Ako je mojoj bebi suđeno da se rodi ona će se onda i roditi”, ispovedila se tada 24-godišnja Elizaveta.

Iako je imala još 2 meseca do termina za porođaj Bulokhovoj je ponuđeno da rodi pre vremena dete na carski rez i sve je, na sreću, prošlo u najboljem redu.

Odmah nakon toga mladoj manekenki je uklonjeno 95% vilične kosti i otpočela je sa hemoterapijom. Ona se danas uspešno oporavlja, a najveću podršku i snagu nalazi u svom sinu Valentinu i suprugu Romanu Troubetskoiu.

Elizaveta Bulokhova 9

Elizaveta Bulokhova 5 Elizaveta Bulokhova 4 Elizaveta Bulokhova 3 Elizaveta Bulokhova 7

Elizaveta Bulokhova 6

Elizaveta Bulokhova 8

Izvor: Boredpanda.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.