Ovakvu obuću Megan Markl ne sme da nosi

Bivša glumica Megan Markl je svoj holivudski život zbog ljubavi prema princu Hariju zamenila strogim kraljevskim pravilima ponašanja, a najpre se to odrazilo na njen modni stil.

Vojvotkinja od Saseksa više ne sme da nosi sandale na punu petu, odnosno platforme, jer ih kraljica Elizabeta (92) ne podnosi, piše The Sun.

“Elizabeta stvarno mrzi platforme i to svi u porodici znaju. Nisu joj elegantne i prefinjene”, rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za portal Vanity Fair. Ipak, kada nisu u prisutnosti kraljice, članovi porodice mogu da se ležernije obuku.

Megan je nedavno na polo takmičenju u Askotu, gde kraljica nije bila, nosila ravne sandale sa potpisom Sare Flint.

Taj model sandala je za samo nekoliko dana bio rasprodat po ceni od 185 funti u britanskim prodavnicama jer su svi hteli da nose cipele kakve nosi vojvotkinja.

Uz to što ne sme da nosi platforme, Megan, kao i Kejt Midlton nikada ne smeju da imaju nalakirane nokte u boji. Jedino je bezbojni lak dozvoljen.

“Kraljica i suprug takođe se retko drže za ruke u javnosti, pa ispada da je to nepisano pravilo koje važi i za sve ostale parove kraljevske porodice”, objasnio je stručnjak za govor tela.

Par je pre venčanja u javnosti skoro stalno hodao zagrljen ili držeći se za ruke, a sada to ne dopuštaju stroga kraljevska pravila.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.