selfi

Fotografije koje objavljujete na svom Instagramu, mogu učiniti da pripadnicima suprotnog pola delujete jako odbojno.

Ako želite da steknete naklonost suprotnog pola, postoji nekoliko stvari od kojih bi se trebalo suzdržavati kada su u pitanju objave na Instagramu, ali i drugim društvenim mrežama.

Nakon istraživanja u kome je učestvovalo preko 5.500 single žena i muškaraca, naučnici su su otkrili koje su to objave na društvenim mrežama koje najviše odbijaju muškarce i žene.

Objave koje odbijaju muškarce:

1. Hashtagovi – Čak 35% ispitanika muškog pola potvrdilo je da ne voli kada devojke koriste # u opisima svojih fotografija.

2. Hashtag skraćenica –  Da, postoji nešto što muškarci mrze više od hashtagova, a to su hashtagovi sa skraćenicama poput “YOLO”,”TBT”, “WCW”, “MCM” i slično.

giphy (1)

3. Fotografije dece – U ovu grupu ne spadaju vaše fotografije iz detinjstva.

4. Inspirativni citati – Četvrtina ispitanika je potvrdilo da ih citati jako nerviraju, iako ih mi žene prosto obožavamo.

Objave koje odbijaju žene:

1. Fotografije tela – Skoro polovina žena koje su učestvovale u ovom istraživanju potvrdilo je da se “ježi” od fotografija na kojima muškarci pokazuju svoje telo jer smatraju da to najčešće rade narcisoidne osobe.

2. Hashtagovi  – Oni živciraju čak 41% žena, dok hashtagove sa skraćenicama ne voli 22% ispitanica.

3. Selfiji iz teretane –  Fotke iz teretane živciraju čak 34% pripadnica lepšeg pola.

giphy

4. Selfiji uopšteno –  Muški selfiji nisu poželjni. Ako preterujete sa fotkanjem selfija, žene će vas najverovatnije proceniti kao narcisoidnu i egoističnu osobu što, morate priznati, i nisu naročito poželjne osobine.

Izvor: bustle.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.