(Ne)red na vašem radnom stolu otkriva kakvi ste

radni sto
Šta se nalazi na vašem radnom stolu?

 

Da li vam je radni sto pretrpan papirima, raznim olovkama i uvek u haosu ili je sve idealno poređano i minimalistički uređeno?

[tweetherder]Saznajte kako izgled stola opisuje vašu ličnost i karakterne osobine.[/tweetherder]

 

1. Heftalica u boji

Pratite trendove u svakom smislu, bilo da su u pitanju društvene mreže, objavljivanje fotografije na istim, sve sa stilom i merom, ili je u pitanju organizacija. Dosta vremena provodite prateći internet portale i praveći planove za razvijanje posla u ovom kontekstu. Odličan ste organizator žurki, o svemu vodite računa i podsećate druge na važne datume, pa je to još jedan od razloga zašto vas prijatelji vole.

2. Podsetnik/rokovnik

Vi ste osoba sa stilom. Više volite klasičnu poslovnu odeću, nego trend stvarčice. S obzirom da o svemu vodite računa, obožavate da čekirate obavljene zadatke prethodno zapisane u podsetnik. Uvek ste organizovani i funkcionišete odlično zato što ste praktični i umereni u svemu. Pre ćete se opredeliti da čitate knjigu držeći je u rukama, umesto online izdanje, pre ćete kuvati, nego jesti u restoranu ili gledati film u bioskopu nego kod kuće. Drugi od vas traže preporuke i savete od izbora vina do izbora odeće. Iako vas neki možda smatraju snobom, vi u stvari tačno znate šta volite, šta da očekujete, a drugi znaju šta mogu da očekuju od vas.

3. Prljave šoljice od kafe

Uvek ste u žurbi, oko vas je u uvek haotično stanje, od saobraćajne gužve, jurnjave po hodnicima, jutarnje svađe sa partnerom ili na kog god ste nalateli u tom trenutku. Vrlo ste aktivni, fleksibilni, spontani i užurbani, pa uvek imate rezervne planove, spremljenu odeću za put ili žurku, nije važno, bitno je da ste uvek negde i da ste aktivni. Pored ovog stanja u kome ne može da funkcioniše svako, odlični ste na poslu, upravo zbog prilagodljivosti situaciji, vi ne biste da živite u neredu zapravo, ali toliko toga želite da postignete, tako da uvek nešto mora da trpi i kod vas se sve mora proživeti dramatično.

4. Olovke u svim bojama

Vodite računa o društvenim mrežama i sve što je pozitivno u tom kontekstu, smatrate ličnim uspehom, pa pokušavate i druge da ubedite koliko je to važno. Pored toga, odlično pripremate zdravu hranu i vodite računa o tim detaljima. Volite preglednost, pa zato i imate sve te olovke, kako bi uvek nešto označili, podvukli i obeležili i tako se lakše snašli. S jedne strane niste zadovoljni kada samo vi predlažate poslovne ideje, mada to je tako samo za druge, dok potajno volite kada ste u svemu prvi i kada uvek vi predlažete.

5. Samo jedna olovka

Ovo ukazuje da i niste baš zadovoljni svojim poslom, odnosno pre svojim životom. Stalno tražite nove poslove, iako i dalje radite onaj prvi i nesrećni ste zbog toga, pa se desi da pustite i koju suzu kada ste sami. Često živite od danas do sutra, nemate određene ciljeve koje ćete po svaku cenu ostvariti, već meditacijom i jogom pokušavate da nadomestite duševni mir.

6. Slike mačaka

Za druge ste vrlo čudni, upamćeni i drugačiji. Koristite urbani rečnik, pratite trendove, nosite ekstravagantnu odeću pa ste zato i primećeni. Svi vas smatraju uvek prisutnom, ali ne toliko bitnom na poslu, pa nisu ni svesni koliko možete postići, a da ni ne stignu da vas spreče u tome, na ovaj ili onaj način.

 

Izvor: prva.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.