Mršavite uz proteinski smuti Dženifer Lopez

Dženifer Lopez podelila je sa svojim je fanovima tajnu savršenog izgleda. Radi se o proteinskom smutiju, ukusnom napitku koji pevačica pije svakog jutra. Mi vam otkrivamo recept.

Sastojci su sledeći: 1 šaka svežeg spanaća, 1 zamrznuta banana, 1 šoljica pirinčanog mleka, 2 kašike bademovog ili kukuruznog putera i 1 kašika proteinskog praška.

Sve sastojke ubacite u blender. Miksujte ih dok se sastojci ne povežu u ujednačenu masu. Pijte ujutru ili između obroka.

Naravno, pevačica i glumica otkriva i da svakodnevno ima intenzivne treninge koji joj pomaže da ostane fit, ali i bude spremna za naporne koncerte koje ima svake nedelje. Sa druge strane, sada joj ne nedostaje samopouzdanja, kao što je to bio slučaj u mladosti.

“Nikada nisam cenila svoje telo i izgled kada sam imala 20 godina. Sada često volim da kažem drugima i sebi: Zavirite duboko u sebe i pogledajte se. Ne na arogantan način- jednostavno samo doživljavam sebe drugačije, onako kako nikada nisam mogla u mladosti. I to se ne odnosi na savršenstvo. Čak mogu da kažem da volim i svoje ožiljke koje imam na telu,” izjavila je ona jednom prilikom.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.