Misterija rešena: Evo zašto dobri momci padaju na “kučke” i “ludače”!

kučka

Zašto simpatični i dragi muškarci završe sa nekakvim fufama, vešticama i neurotičnim ženama?

Ako vam se čini kao da vam veze nikad ne donose ništa osim boli, verovatno uvek u životu birate pogrešne žene. Možda ste jednostavno muškarac kojeg privlače kučke, a njih je zaista mnogo u našem okruženju.

Suprotno uvreženom mišljenju, nisu najluđe žene one u ludnici. One stvarno lude slobodno šetaju ulicama, ne idu da se leče, jer im nema pomoći. Mnoge od njih i ne znaju da su lude i stalno traže momke koji će ih razumeti. One druge, veštije manipulatorke, uživaju u svojoj poremećenosti i maltretiranju onih kojima je do njih stalo.

Sama činjenica da se često uplićete u veze koja nikuda ne idu, ne znači da vi niste sposobni da volite na pravi način i da sa vama nešto nije u redu. Verovatno jeste, samo ste do sada uvek voleli pogrešne žene. Neke kučke i lujke umeju biti izuzetno seksi, privlačne, pa i zabavne, ali je velika greška voleti ih. Međutim, u tu zamku dobar momak lako upadne.

Ovo su 3 glavna razloga zbog kojih dobri muškarci završavaju s najgorim ženama:

1. U stvari, da bi neko uopšte završio s njima, on mora biti dobar. Kučke nisu glupe. One uvek biraju slatkog muškarca, spremnog na davanje. Biraju onoga ko ih neće ostaviti na prvi znak ludosti. Muškarca koji je spreman i voljan da pomogne, muškarca koji će čekati da im se razum vrati. Kada takvog jednog zla žena ščepa, ona je u stanju da učini sve da ga i zadrži uz sebe. Njihov bezobrazluk retko prolazi kod loših momaka. Pored njih moraju biti manje od makovog zrna. Pored dobrog i nežnog muškarca, s druge strane, one imaju prostor da seju svoje zlo seme – da spletkare, ucenjuju, manipulišu… Nije retkost da dobrice sa ovakvim ženama veoma brzo začnu decu i tako ostanu za njih vezane za čitav život.

2. Dobri momci često uživaju u uzbuđenju koje luda žena donosi u njihov život. U svakom trenutku ona može pokušati da učini nešto strašno, da digne ruku na sebe, udari njegov auto, ostavi ga ili ga prevari. Njega uzbuđuje taj osećaj i čini mu se kao da živi u televizijskoj sapunici, jer blesava žena njegov život potpuno izvrće i izvlači iz njega monotoniju. Međutim, on kasno shvati uz kakvu cenu ovo petparačko uzbuđenje dolazi.

3. Ponekad se dobar muškarac zaljubi i u normalnu osobu, ali joj dopustiti da razvije loše ponašanje. On je svojom preteranom dobrotom i popustljivošću nauči kako da se ponaša poput veštice. Onda kuka što je njegova partnerka takva, a ne uviđa da on to od nje delimično pravi. Naravno, nekada i loši momci odaberu užasnu ženu – tada je to deo njihove strategije izbegavanja obveza. Što se ona lošije ponaša, to više on ima opravdanja za izbegavanje vezivanja. Ponekad će je on naterati da se ponaša neurotično kako bi nakon toga mogao da kaže “vidiš, znao sam da ne trebam da se vezujem za nju”.

Kako god da okrenete, u vezi s vešticom oboje gubite. Ona postaje sve neurotičnija, a i vi s njom.

Izvor: besnopile.rs
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.