marija sreckovic

Informacije o pravilnoj ishrani nikada nisu bile dostupnije, a svest o zdravom načinu života danas je kod većine žena na zavidnom nivou. Žene su svesne da vodeći računa o svojim životnim navikama u velikoj meri mogu da utiču na poboljšanje opšteg stanja organizma i očuvanje vitalnosti i u poznim godinama. Njima su uzori mnoge glumice, sportisti,  javne ličnosti koje često rado otkrivaju detalje o svojim zdravim navikama i ishrani, njihovu tajnu formulu za, ne samo savršenu figuru, već i optimalno zdravlje.

Pitali smo višestruku fitnes šampionku, uzor mnogim damama, Mariju Srećković Savić kako uspeva da održi titulu najlepše figure i top formu i koji je njen recept za zdrav i srećan život. Prva misao koju treba da imamo na umu, po Marijinom mišljenju,  jeste da nikad nije kasno da se počne sa zdravijim životom i da glavni motivi treba da nam budu zdravlje i vitalnost, a ne samo izgled.

marija sreckovic2

“Promenom svesti i odricanjem od štetnih navika možemo drastično da unapredimo odnos prema sebi i drugima. Svaki dan možemo da napravimo dobar izbor za svoje zdravlje. Pravilna ishrana, kretanje, vežbanje, pozitivne misli, moji su recepti za zdrav i srećan život” – rekla je Marija  Savić Srećković.

Marija svoja fitnes iskustva prenosi na mlade i rekreativce i sve svoje aktivnosti usmerava na promociju zdravog života, pa je tako i zaštitno lice Dobro jutro Fit margarina.

“Budući da je Dijamant kompanija koja ima za cilj edukaciju i stimulisanja građana da se hrane pravilno i budu fizički aktivni i da nepresatno ulaže u proizvodne procese čiji bi rezultat bili visoko kvalitetni i zdravstveno bezbedni proizvodi bez trans masnih kiselina, prepoznala sam pravog saveznika i partnera u zajedničkoj misiji unapređenja kulture zdravlja.“

marija sreckovic1

Dobro jutro Fit margarin sadrži kalcijum i vitamine A i D, dok vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Fit margarinom ima smanjen udeo masti, svega 40 procenata, a kao dodatak sadrži, osim vitamina i kacijuma, i jogurt.
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.