LJUBAVNIK

Samouveren stav i pogled koji “obara” ne mogu garantovati da će muškarac biti sjajan partner u krevetu.Otkrivamo vam šta može da se krije ispod njegovog naizgled galantnog stava i da li je vaš Zverka i jedan od “onih” tipova koje ne umeju da vas zadovolje.

Misle da znaju sve o ženskom telu

Većina muškaraca načelno zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda. Nažalost, mnogi još uvek nisu sigurni čemu služi, pa se može čuti muško kukanje da njihove partnerke svršavaju samo kada im se dodiruje klitoris. Da, većina žena može doživeti orgazam samo stimuliranjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju šta tačno da rade sa njim. Ako ne želite da budete loš ljubavnik do kraja života, zamolite partnerku da vas nauči kako da postupate sa vrlo važnim delom tela.

Za njih vlažnost znači i uzbuđenost

To je prilično često razmišljanje. Međutim, neke žene mogu dosta da se uzbude, a da uopšte nisu vlažne. Nisu sve žene iste, pa su tako neke vlažne i kad nisu uzbuđene, jer to zavisi od niza procesa u njihovom telu. Na njenu vlažnost najviše utiče faza menstrualnog ciklusa, a ako imate partnerku koja ima problema sa tim, jednostavnonabavite lubrikant.

Mišljenja su da žene i muškarci isto doživljavaju seks

Muškarac se sjajno oseća prilikom penetracije. Neki misle da isto doživljavaju i žene, ali se varaju. Vagina je osetljiva i, da bi sve funkcioniralo kako treba, mora biti ispunjeno niz uslova. Drugim rečima, oko žene se trebaviše potruditi, a ne samo staviti penis unutra i misliti da je sve savršeno. To ženama tokom seksa može samo izazvati bol, a ne doneti zadovoljstvo.

Ako ne doživite orgazam, misle da sa vama nešto nije u redu

Mnogi muškarci misle: “Ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam koji ne može da postigne sa muškarcem, onda nešto nije u redu sa njom”. Činjenica je da nešto nije u redu sa muškarcima koji tako misle. Muški i ženski orgazam nisu jednaki, a žene ga postižu uz nešto više truda. Umesto pogrešnog načina razmišljanja, takvi muškarci trebalo bi više da se potrude oko zadovoljenja svoje partnerke.

Oni misle da tačno znaju šta žene žele

Muškarci često pretpostavljaju da znaju šta žene žele, i to na osnovi prethodnih seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste. Muškarac nikada ne bi trebao da smatra kako će se ženi sviđati sve ono što se sviđalo njegovoj bivšoj. To takođe važi i za veze. Postoje žene kojima je lako da održavaju vezu ispunjenu neobaveznim seksom, ali i one koje se emotivno lako vežu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.