Ljubljenje dece u usta – da ili ne?

victoria-beckham-harper

Ljubljenje dece u usta je jedna od onih stvari koje mnoge moderne majke praktikuju, ali ovaj gest često nailazi na osude okoline.

Kada je pevačica Hilary Duff na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj ljubi u usta svog četvorogodišnjeg sina Luca, nije ni sanjala da će ova objava izazvati pravu “eksploziju” različitih komentara.

Jedan od fanova je ovaj poljubac okrakterisao kao “gotovo pedofilski gest”, dok su ga mnogi osuđivali i objašnjavali kako postoje i drugi načini za iskazivanje ljubavi prema svom detetu.

Bivša Disney zvezda nije im ostala “dužna” i uputila je žestok odgovor svim kritičarima.

hillary-duff

“Svi zatucani umovi koji misle da je to što sam svog četvorogodišnjeg sina poljubila u usta loše, mogu slobodno da me otprate”, poručila je Hilary.

Lepa plavuša nije jedina poznata mama koja je naišla na osudu javnosti zbog ovog načina iskazivanja ljubavi prema svom detetu.

U julu prošle godine Victoria Beckham, poznata modna dizajnerka i bivša članica pop grupe Spice Girls, našla se na “stubu srama” nakon što je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj ona u usta ljubi svoju petogodišnju ćerkicu Harper.

Više 5.000 ljudi je ostavilo svoj komentar na ovoj fotografiji, a majke širom sveta pružile su podršku bivšoj spajsici objavljujući fotografije na kojima svoju decu ljube u usta!

Ekspert za veze i autor knjige “Cheat on Your Husband (With Your Husband)” Andrea Syrtash, tvrdi da je ljubljenje dece u usta sasvim u redu.

“Postoji veliki broj načina na koje možemo iskazati naklonost ili ljubav prema nekome, a nijedan od njih ne mora imati seksualnu konotaciju. Da je Victoria Beckham svoju ćerkicu poljubila na francuski način, negativne reakcije bi bile sasvim opravdane. Ipak, kratak poljubac pun ljubav je čak i simpatičan”, objasnila je Andrea.

Izvor:  bravotv.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.