Lepa, a sama...
Lepa, a sama…

Zašto tako lepa dama sedi sama? Ovo je verovatno najiritantnije pitanje koje možete da postavite jednoj ženi. Ali, u njemu ima istine. Sigurno imaš prijateljice, ili i sama spadaš u tu grupu devojaka koje su uvek single, a da ne postoje opravdani razlozi za to. Lepe, inteligentne, duhovite, uspešne… i same.

Zašto je to tako?

Pa, razlozi su brojni, ali u najkraćim crtama bi to, za sve one kojima to nije jasno, glasilo ovako.

  • Lepa dama je sama jer je prerasla tu fazu da mora da izlazi sa bilo kim tek da bi imala nekoga kraj sebe. Njoj je bio dovoljan jedan ili nekoliko pogrešnih da shvati da ne želi da traći svoje vreme na nekoga ko u njoj neće videti ništa više od lepote i još jedne recke na zidu. Ona dovoljno ceni svoje vreme i draže joj je da provede sat vremena u teretani, pa da potom u svom krevetu uživa uz dobru knjigu ili film umesto da sluša prazne priče nekoga kome je samo cilj da je odvede u krevet i pre nego što zagrebe malo dublje ispod njenog lepog lica.
  • Beznačajan seks joj ništa ne znači. Da, seks je nagon koji svi mi imamo, ali ona zna da je njegov najbolji tajni sastojak ljubav. Ona će odložiti svoju knjigu i u svoj krevet će uvesti onoga ko će želeti da bude baš u njenom krevetu, a ne u bilo kom samo da bi spavao sa nekim to veče. Onda kada joj zadržiš pažnju više od filma koji bi to veče pogledala tada ćeš se i naći ispod njenog pokrivača.
  • Ona ne traži tek nekoga ko će da popuni prazninu. Svako u životu želi da se ostvari na polju karijere, porodice, prijateljstva i ljubavi. Ali ona će se fokusirati na preostala tri polja i dostići u njima svoj maksimum umesto da troši svoje vreme na nekoga ko će je učiniti praznom jer [tweetherder]onda kada prazninu pokušamo tek nečim da popunimo mi je samo produbimo još više.[/tweetherder]
  • Muškarci su svesni da je ona jedna od onih sa kojom bi proveli ceo život. Ona koju žele da odvedu pred olatar. Ona koja će im roditi decu. Ali oni ne žele rano da se vežu za takvu. Ne, takva im treba tek kada prođu sve one koje im trebaju na jedno veče.
  • Ona je svesna svoje vrednosti. Ne na arogantan način kao što se mnogima čini. Svako traži sebi ravnog, pa tako i ona. To ne znači da ona traži manekena. To je greška koju pravi većina muškaraca koja joj prilazi jer vide samo njenu spoljašnju lepotu, pa onda tako i izgovor što su odbijeni pripišu svom spoljašnjem izgledu. Ona traži nekoga ko može da joj parira iznutra; nekog ko je podjednako posvećen, uspešan, inteligentan i duhovit kao ona. To što su drugi njenu lepotu stavili ispred svih tih stvari ne znači da je isto uradila i ona.
Izvor: Popsugar.com
3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.