Kao bliznakinje: Upoznajte klonove Kim Kardašijan

Jedina i prava - Kim Kardashian (foto: Instagram)
Jedina i prava – Kim Kardashian (foto: Instagram)

U svetu Instagram lepotica i beskrajnog konturisanja, osuđeni smo da gledamo mnoga napućena lica koja vremenom počinju da liče.

Ali kraljica pućenja i ona koju sve one sa manje ili više uspeha pokušavaju da imitiraju je jedna jedina Kim Kardashian.

Muškarci je žele, a žene žele da budu poput nje, pa i ne čudi što se širom sveta pojavljuju klonovi jermenske lepotice.

Mi vam predstavljamo neke od njih koje se baš trude da što vernije imitiraju rijaliti zvezdu. Koliko su uspele u tome, procenite sami.

sonia
(foto: Instagram)

Ova šminkerka živi u Londonu i Srednjem Istoku globalna je senzacija baš poput Kim. Od napućenih sjajnih usana do trepavica i visoko podignutog repa, Sonia definitivno može da prođe kao dvojnica Kardashianke.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Jimena Sanchez nije samo internet snezacija, već voditeljka kanala Fox Sports. I njenih 1.7 miliona fanova na Instagramu bi se sigurno složilo da su ona i Kim kao sestre.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ova kubanska manekenka ima svoju liniju odeće pod nazivom Bare Ava i svoje obline koristi za reklamiranje modela. Možda veličina zadnjice nije baš kao kod Kim, ali njene obline su po nama veoma privlačne.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ova lepotica na Instagram postavlja slične fotografije glamuroznog života i naravno sebe kakve viđamo kom Kim. Baš kao i starleta, i ona voli pastelne i neutralnu šminku i kupaće kostime sa trakicama. Čak i bez šminke, ona može da prođe kao bliznakinja Kim Kardashian.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ova dvojnica starlete ima malo direktnije veze sa Kim od ostalih. Zašto? Pa udata je za bivšeg dečka gospođe Kardashian West, Reggie Busha. Izgleda da sportista baš ima tip devojaka.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ova blogerka je bivša TV voditeljka, i stil šminkanja joj je veoma sličan Kiminom. Ima malo manje obline nego zvezda rijalitija, ali joj je teško osporiti skoro identičnu koščanu struktururu i boju kože.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ova lepotica i modna blogerka neverovatno liči na Kim K. Čak i način poziranja je identičan, što se vidi i na fotografiji.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nije teško poverovati da pva lepotica ima svoju kozmetičku liniju pod nazivom Milana Cosmetics. Naročito je tražen mat tečni karmin iz kolekcije, a mnogi premećuju sličnost sa još jednom sestrom Kardashian.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Zadnjica ove Kubanke bi mogla da posrami samu Kim Kardashian. Nije nimalo stidljiva i ona svoje obline ponosno pokazuje svakodnevno, u šta su se uverili njenih 3.7 miliona pratilaca na Instagramu.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ova lepotica sa Instagrama, koja je ujedno i kanadska glumica, plesačica i dizajnerka neumorno vežba i drži časove fitnesa. Nije ni čudo što ima tako svaršene obline. Lice joj je manje iskonturisano nego Kimino, ali ipak podseća na rijaliti zvezdu.

Izvor: Herbeauty.co
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.