Čudotvorac: Za transformaciju Kardashianki zaslužan je – ovaj doktor!

Kylie Jenner pre nekoliko godina i danas (foto: Instagram)
Kylie Jenner pre nekoliko godina i danas (foto: Instagram)

Nesporno je da je Kylie Jenner u protekle dve godine doživela neverovatnu transformaciju. Od nevine devojčice koju smo upoznali u rijalitiju pretvorila se u pravu mladu ženu. Mnogi joj zameraju da je prebrzo odrasla i da izgleda mnogo starije od svojih 18 godina, ali ona se se obazire na negativne komentare i nastavlja da provokatvnim fotografijama na društvenim mrežama još više intrigira javnost.

 (foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Starletino uvećanje usana je posebno privuklo pažnju medija. Naročito time što je sama Kylie godinu dana zavaravala javnost da usne nije uvećala operacijom, već da je u pitanju posebna tehnika šminkanja. Time je malo koga uverila, te je nedavno rešila da prizna da je za njen novi izgled zaslužan plastični hirurg. A njegovo ime je dr Simon Ourian. Među klijentkinjama lekara sa Beverli Hilsa su i mnoge druge poznate dame, poput Sofie Vergare, Iggy Azalea, Lady Gage i Care Delevigne, ali su mu ipak najveću popularnost donele sestre Kardashian.

 (foto: Instagram)
(foto: Instagram)

“Kylie je postala vrlo pametna kad su u pitanju stvari koje želi da uradi na sebi i prošla je kroz neverovatnu transformaciju u nekoliko poslednjih godina”, izjavio je dr Ourian, koji je inače takođe i diplomirani vajar, te verovatno zbog toga njenoge pacijentkinje često podsećaju na voštane figure.

Kim sa omiljenim doktorom (foto: Instagram)
Kim sa omiljenim doktorom (foto: Instagram)

Sama Kylie je izjavila da se zbog tankih usana osećala veoma nesigurno u detinjstvu i da retko smejala, najčešće sa rukama preko ustiju. Zato je i odlučila da ih uveća hijaluronskom kiselinom, za koju kaže da je potpuno bezbedna i kako se nove injekcije ubrizgavaju na svaka tri meseca, ona sa tim može da prestane kad god poželi.

I Khloe je doživela neverovatnu trasformaciju u poslednjih nekoliko godina (foto: Instagram)
I Khloe je doživela neverovatnu trasformaciju u poslednjih nekoliko godina (foto: Instagram)

Međutim, čini se da se mlada zvezda nije zaustavila na usnama, već da je na sebi promenila i bokove, zadnjicu i grudi, iako to kategorički negira. I njene polusestre Kim i Khloe Kardashian su takođe redovne pacijentkinje doktora Ouriana, a on o 35-godišnjoj gospođi West kaže: “Kim je jako fokusirana na detalje i zna tačno šta želi, pa kad radim s njom osećam se kao da radim s kolegom”, rekao je on o starleti.

Izvor: Index.hr
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.