pixee-fox
(foto: donna.fanpage.it)

Švedski glamur model Pixee Fox je pravi zavisnik od estetskih zahvata.

Pixee je, između ostalog, izvadila šest rebara, imala nekoliko operacija grudi, usana, zadnjice, hiruški je promenila i boju očiju i oblik ušiju, a sve zbog jednog cilja – da postane živa lutka, poput animirane junakinje Jessice Rabbit.

Njeni roditelji ne podržavaju njenu transformaciju, ali joj ne okreću leđa.

“Sada joj je tek 26, ali da li će doživeti 62. godinu? Pre je bila jako lepa. I sada je lepa, ali na sasvim drugačiji način. Svakog dana se pitam zašto je to uradila”, ispričala je njena mama.

pixee-fox
(foto: Notey)

Pixee uprkos negodovanju svoje majke, ne planira da stane. U 2017. planira još 10 plastičnih operacija, ali i ispunjenje svoje neobične želje – da  uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao devojka sa najtanjim strukom na svetu.

(foto: zeberka.pl)
(foto: zeberka.pl)

Ističe često da zna da je prate kritike, ali i da je sigurna da će transformacijom na kraju oduševiti i zaklete hejtere. Na operacije je potrošila više desetina hiljada dolara, a pre nekoliko meseci je poručila:

“Moja transformacija još uvek nije završena, a ovo dosadašnje putovanje koštalo je mnogo. Jedan deo sam sama platila svojom ušteđevinom, a pojedine korekcije su mi platili muškarci sa kojima sam se zabavljala, i u tome ne vidim ništa loše”.

Izvor: dailymail.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.